Hoppa till huvudinnehåll

Sjukhus i Peking isolerades

Ett universitetssjukhus i Peking har stängts av pga. av sars, uppger nyhetsbyrån Reuters. Sjukhuset har plats för 1 200 patienter.

Sjukhuset, som har en personalstyrka på

Kommentarer

Läs också

 • Se upp med gamla nödraketer ombord

  Båtbesiktare godkänner inte längre föråldrade raketer.

  Båtbesiktarna godkänner inte längre föråldrade nödraketer ombord på fritidsbåtar. Tidigare kunde bäst före-datumet överskridas med tre år men från och med i år är det datumstämpeln på nödraketerna som gäller.

 • Prinsdop i Sverige – dopet sänds direkt på Arenan

  Prins Oscar döps i Slottskyrkan kl. 12.30 finsk tid.

  I dag är det dags för alla kungligt intresserade att bänka sig framför tv-apparaten klockan 12.30 - då döps kronprinsessan Victorias och prins Daniels son prins Oscar. Dopet sänds direkt på Arenan och i Yle Fem.

Nyligen publicerat - Utrikes

 • Passagerarplan fattade eld i Tokyo – se video

  Sju personer skadades, uppger myndigheter.

  Ett passagerarplan fattade på fredagen eld på Hanedaflygplatsen i Tokyo. Passagerarna evakuerades från planet via nödrutschkanorna och brandkåren släckte branden på landningsbanan.

 • Obamas besök i Hiroshima väcker känslor

  Obama är den förste amerikanske presidenten i Hiroshima.

  USA:s president Barack Obama besöker som första amerikanske president den japanska staden Hiroshima, där USA fällde en atombomb 1945.

 • Munther kämpar för att överleva

  Munther berättar om sitt liv och väntan på ett beslut.

  Munther al Assaf har i åtta månader väntat på ett besked om uppehållstillstånd från Migrationsverket. I sin senaste vlogg öppnar han upp om sina tankar kring att säkerhetsläget i Irak sägs vara bättre och vad som kunde hända om han får ett nej på sin ansökan.

 • Migranter tar stora risker för att komma till Sverige

  Fem asylsökande har lyckats ta sig över Öresundsbron.

  Migranter som vill ta sig till Sverige från Danmark tar allt större risker. Sveriges Radio rapporterar att en grupp på fem unga asylsökande lyckades ta sig över hela Öresundsbron från Kastrup till Sverige den 12 maj.