Hoppa till huvudinnehåll

Mensblödningar konstanta under mensen?

Blöder man bara om man rör på sig då man har mens?

Sexualterapeut Anna Kolster svarar:

När man har mens blöder man lite hela tiden. Det kanske märks eller känns mera när man rör på sig, men blöder gör man lite hela tiden. Oftast blöder man mindre i början av mensen, mera i mitten och mindre igen i slutet. Oftast när man har mens kommer det en halv dl blod, fast det ofta kan verka som det skulle komma mera.

 • Upptäck Kärlekens olika språk

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek?

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek? Kan det finnas olika sätt att visa kärlek på? Kan man öva sig i dessa färdigheter?

 • sluta panta

  Säker på webben

  Internet kan liknas vid ett enormt hav.

  Internet kan liknas vid ett enormt hav. Minst ett lika stort som alla världshaven tillsammans, eventuellt ännu större med tanke på hur många av jordens invånare som i dagens läge faktiskt guppar fram på denna ofantliga nätverksocean. Med samma fart som Internet har spridit sig som ringar på vattnet till världens alla hörn och forsat fram i aningen för rask takt, så har även brottsligheten på webben ökat till nära på orkan. På havet Internet råder numera alltid risknivån stormstyrka då det gäller kriminalitet, så det gäller att utrusta sig rätt med ordentligt bärande flytväst för att överleva farorna ifall båten ni sitter i kapsejsar bland de höga brottsvågorna.

 • Den ekande tystnaden

  Jag blev aldrig mobbad.

  Jag blev aldrig mobbad. Det är jag oändligt tacksam över. Jag var heller inte den som mobbade. Det är jag också tacksam över. Tyvärr måste jag dock erkänna att jag tillhörde själva mobben vid några tillfällen. Den tysta bekräftande mobben. Den månghövdade hydra som gör mobbaren till den hen är. Den som med sin blotta närvaro bekräftar och befäster mobbarens agerande.

Läs också

Sluta panta

 • Sluta panta-chatten öppen må-ti och fre kl.19-22

  Sluta panta är en nationell chatt för unga.

  Sluta panta är en nationell online-tjänst där unga kan samtala om relationer, hälsa, framtid och övriga frågor som är aktuella i deras liv via chatt med professionella handledare.

  1
 • Upptäck Kärlekens olika språk

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek?

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek? Kan det finnas olika sätt att visa kärlek på? Kan man öva sig i dessa färdigheter?

 • sluta panta

  Säker på webben

  Internet kan liknas vid ett enormt hav.

  Internet kan liknas vid ett enormt hav. Minst ett lika stort som alla världshaven tillsammans, eventuellt ännu större med tanke på hur många av jordens invånare som i dagens läge faktiskt guppar fram på denna ofantliga nätverksocean. Med samma fart som Internet har spridit sig som ringar på vattnet till världens alla hörn och forsat fram i aningen för rask takt, så har även brottsligheten på webben ökat till nära på orkan. På havet Internet råder numera alltid risknivån stormstyrka då det gäller kriminalitet, så det gäller att utrusta sig rätt med ordentligt bärande flytväst för att överleva farorna ifall båten ni sitter i kapsejsar bland de höga brottsvågorna.

Nyligen publicerat

 • Upptäck Kärlekens olika språk

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek?

  Hur ger vi och hur tar vi emot kärlek? Kan det finnas olika sätt att visa kärlek på? Kan man öva sig i dessa färdigheter?

 • sluta panta

  Säker på webben

  Internet kan liknas vid ett enormt hav.

  Internet kan liknas vid ett enormt hav. Minst ett lika stort som alla världshaven tillsammans, eventuellt ännu större med tanke på hur många av jordens invånare som i dagens läge faktiskt guppar fram på denna ofantliga nätverksocean. Med samma fart som Internet har spridit sig som ringar på vattnet till världens alla hörn och forsat fram i aningen för rask takt, så har även brottsligheten på webben ökat till nära på orkan. På havet Internet råder numera alltid risknivån stormstyrka då det gäller kriminalitet, så det gäller att utrusta sig rätt med ordentligt bärande flytväst för att överleva farorna ifall båten ni sitter i kapsejsar bland de höga brottsvågorna.

 • Den ekande tystnaden

  Jag blev aldrig mobbad.

  Jag blev aldrig mobbad. Det är jag oändligt tacksam över. Jag var heller inte den som mobbade. Det är jag också tacksam över. Tyvärr måste jag dock erkänna att jag tillhörde själva mobben vid några tillfällen. Den tysta bekräftande mobben. Den månghövdade hydra som gör mobbaren till den hen är. Den som med sin blotta närvaro bekräftar och befäster mobbarens agerande.