Hoppa till huvudinnehåll

Bilist smet efter krock i Vasa

På onsdag kväll krockade två bilar i Vasa. Det var i korsningen av Kvarngatan och Verkstadsgatan som en BMW cabriolet personbil inte väjde utan krockade med en personbil som körde längs Verkstadsgatan.

Bilen som hade fel flydde från platsen utan att stanna. Polisen har starka misstankar om vilken bil det är frågan om och vem som körde den, men ännu har man inte lyckats hitta bilen.

(Av Luzilla Backa)

Kommentarer

 • Fick rätt att diskriminera rasist

  Ålands tingsrätt förkastade åtalen.

  Såväl Ålands hälso- och sjukvård, ÅHS, som hotell Arkipelag, hade rätt att vägra ge arbete till en man som öppet deklarerat sig som rasist. Ålands tingsrätt förkastade åtalen för diskriminering i arbetslivet.

 • Elavabrott i Åbolands skärgård

  Över 400 hushåll utan el på fredag eftermiddag.

  Ett omfattande elavbrott inträffade i Åbolands skärgård på fredag eftermidag. Över 400 hushåll var utan el i flera timmar på bland annat Norrskata, Åvensor och Innamo.

 • Här är Finlands VM-trupp – om Björkqvist och Herberts får välja

  Materialet håller guldklass men hur ska spelarna kombineras?

  Spelarmaterialet är tillräckligt bra för ett finländskt VM-guld. Nu gäller det bara att hitta den vinnande kombinationen. Här Yle Sportens VM-trupp, några dagar innan Kari Jalonen tar ut laget som åker till Ryssland.

Läs också

Nyligen publicerat

 • Katternö gjorde gott resultat

  2,94 miljoner betalas ut i dividend.

  Katternökoncernen gjorde ett gott reslutat för år 2015 visar bokslutet. Rörelsevinsten blev ungefär 18 miljoner euro och totalt kommer 2,94 miljoner euro att betalas ut i dividend.

 • Ingenjörstuderande i Vasa får stöd i språkutbildning

  Österbottens handelskammare delar ut 5 000 euro.

  Österbottens handelskammare stöder ingenjörstuderande i Vasa i att lära sig språk med 5 000 euro. Studerande vid Vasa yrkeshögskola och Yrkeshögskolan Novia ska genom tandemutbildning lära varandra finska och svenska.

 • Polisen dirigerar inte trafiken i Vasa på valborg

  Arrangörerna får ta stort ansvar för ordning och säkerhet.

  I år måste arrangörerna själva ta allt större ansvar för ordning, säkerhet och trafikarrangemang kring valborgshelgens gatumarscher och fordonskorteger i Vasa. Polisen drar kortegerna men arrangörerna måste skaffa ordningsvakter och personer som dirigerar trafiken.