Katter i slow motion är sötare

Katter är söta. När de rör sig i slow motion är de ännu sötare. Den som kan se de här videoklippen utan att mjukna förtjänar inte en plats i himlen.

Den här veckan recenserar Kattuellt katter i slow motion.

De flesta katter är snabba djur som utan att någon ser plötsligt sitter på en bokhylla eller har ner ett paket med mjölk. Lyckligtvis finns det en ras av kattar som rör sig väldigt långsamt - i slow motion. Filmer med de här katterna är mycket intressanta att titta på.

KATTEN
Kattens beteende

Slowmotionkatten rör sig oerhört långsamt. Det gör att ägaren kan filma höjder av gullighet som andra kattägare inte kommer i närheten av. Dessutom kan man se hur det går till när katten tar sig upp på ett staket.

Husdjursfaktor

Det är praktiskt att katten är väldigt långsam. Om den hoppar upp på en hylla med porslinsprydnader kan en människa i vanlig fart hinna före och stoppa olyckan innan den inträffar. Katten är också otroligt söt när den dricker eller gäspar.

Kattras

Katterna är en unik ras som rör sig oerhört långsamt. Egentligen borde man väl kalla det en ny art, eftersom den på ett väsentligt sätt skiljer sig från en vanlig katt. Redaktionen är osäker och söker en biolog som kan svara på frågan.

FILMEN


Klipp & teknik

Okej, vi har nu fattat att det är vanliga katter som är filmade i slow motion. Filmerna är gjorde med kameror som tar upp mot 800 eller till och med flera tusen bilder i sekunden. Den som har råd att köpa en sådan kamera är oftast tillräckligt skicklig för att göra en snygg video.

Jobbvänlighet

Eftersom katten rör sig så långsamt kan du till och med multitaska och svara på mail medan du tittar på klippet. Perfekt.


Efterfestfaktor

Slowmotionkatterna kan ge upphov till en rolig lek på efterfesten. Alla rör sig i slow motion och låtsas att de är katter. Det är jättesvårt.

Hur många gånger kan man se videon i sträck

Det är ingen vits att se klippet flera gånger i sträck, men du kan återkomma nästa dag för att kolla den gulliga gäspningen.

SLUTBETYG: 75,4

Tydligen var det här helt vanliga katter, filmade i slow motion. Trots att vi inte kan skaffa en katt som rör sig i slow motion måste vi medge att klippen är en succé. Allt en katt gör är gulligare i slow motion.

Publicerad . Uppdaterad