Hoppa till huvudinnehåll

EM i friidrott också för vanligt folk

Friidrott Bild: YLE/Pertti Raami

Biljetterna till EM i friidrott finns i alla prisklasser

För den som är intresserad av friidrott ska de dyra biljettpriserna inte behöva avskräcka från att gå och titta då EM kommer till stan.

De billigaste biljetterna till EM i Helsingfors i sommar kostar 12 euro och till och med till finaler kan man få se för under 20 euro.
De dyraste biljetterna kostar 150 euro och de här biljetterna har sålt nästan slut.

Till skillnad från år 2005 då EM senast arrangerades här är det i år Helsingfors stad som ansvarar för öppningsceremonin.
Den går av stapeln på Senatstorget och är helt gratis för alla.

Kommentarer

 • Lejonlotsen Jalonen: Jag litar på Mikko Koskinen

  Kari Jalonen ser Mikko Koskinen som Finlands första målvakt.

  Ishockeylejonens chefstränare Kari Jalonen bekräftade under måndagens pressträff att Mikko Koskinen just nu är Finlands första målvakt. Vi tar en match i taget och ser sedan vem som står i vilken match.

 • Förvaltning och köer belastar vården

  Kommunala-privata samföretag kan vara lösningen.

  Förvaltningen är för tung. Det är orsaken till att vården är så dyr i Österbotten. Den slutsatsen levererade representanter för privata vårdföretag vid ett seminarium i Pedersöre på måndag kväll.

Läs också

Nyligen publicerat

 • Man försökte strypa 12-åring i Esbo

  Mannen greps av polisen och flickan fördes till sjukhus.

  Polisen grep på måndagseftermiddagen en man som uppträtt hotfullt och tagit strypgrepp på en flicka i Storåker i Esbo. Flickan var vid medvetande när hon fördes till sjukhus.

 • Bekräftat: Lassas återvänder till HIFK

  Lassas tillbaka från FC Köln – "har fått mer tuffhet".

  Nu är det helt klart att unga Fredrik Lassas återvänder till HIFK i fotbollsligan. Den senaste tiden har han varit utlånad till tyska FC Köln. Just nu är speltid första prioritet. Jag har fått mycket mera tuffhet i mitt spel, säger Lassas.