Katy Perry sjöng ny låt dinglandes i ett lakan

katy perry
katy perry Bild: EPA / Paul Buck / All Over Press

Katy Perry framförde sin nya låt Wide Awake på en musikgala under veckoslutet.

Låten Wide Awake är skriven för Katys film Katy Perry: Part of Me som har premiär i början av juli. Den nya låten premiäruppfördes på Billboard Music Awards under veckoslutet. Under uppträdandet hängde Katy mest i ett lakan i taket, det hela såg mycket vågat ut.

De största vinnarna under helgens Billboard Music Awards var Adele, som bland annat vann i kategorierna Top Artist, Top Pop och Top Album, och Coldplay som vann i kategorierna Top Alternative Album, Top Rock Album (hur ska dom ha det egentligen), Top Alternative Artist och Top Rock Artist.

Hela listan på vinnare hittar du här.

Publicerad . Uppdaterad