Olli Immonen svarar på vårt brev

Bild: YLE/Janne Lindberg

Sannfinländaren Olli Immonen förvånar hela X3M:s redaktion med att svara på vårt sockersöta brev. Det här trots att han bojkottar hela Rundradion.

Olli meddelade för en vecka sedan att han tänker bojkotta Rundradion. Vi ville stilla hans ilska med att skicka ett charmigt brev med så oskyldiga frågor som möjligt för att visa att det också finns snälla journalister vid Rundradion. Brevet kan du läsa här.

Det sockersöta brevet på rosa brevpapper skrevs med snirklig handstil. Det måste ha träffat rätt någonstans och fått Olli att smälta för trots sin bojkott har han nu svarat. Fastän vi tyckte att vårt brev var fint hade vi inte direkt förväntat oss ett svar och allra minst ett handskrivet kuvert. Kolla videon för att se Mys reaktion när hon öppnar Ollis brev.

Vi fick svar av sannfinländaren Olli Immonen

Vi fick svar av sannfinländaren Olli Immonen

1 min 27 s
Spela upp klipp på Arenan: Vi fick svar av sannfinländaren Olli Immonen

Eftersom Olli svarade känner vi att vi måste fortsätta brevväxlingen. Idag postar vi en penna med Hurriksi.fi-loggan till honom så att han kan skriva åt oss snart igen.

Publicerad . Uppdaterad