Trololo-mannen i kritiskt tillstånd

Bild: Skärmdump från youtube

Eduard Khil fick en stroke tidigare i veckan och befinner sig nu i kritiskt tillstånd.

Eduard Khil, också känd som Trololo-mannen, ser för tillfället döden i vitögat. Huffington post meddelar att mannens tillstånd är kritiskt och att han behöver opereras fortare än kvickt. 77-åriga Eduard fick en stroke tidigare i veckan. Läkarna kan inte garantera att han tillfrisknar även om han opereras.

Trololo-mannen var känd och uppskattad sångare under Sovjettiden. För ett par år sedan fick han ett nytt uppsving när kidsen hittade en video där Eduard framför en rysk folksång som snabbt fick smeknamnet Trololo. Ni har ju nog sett den här videon tidigare men gör det igen, för den är ju hemskt underhållande. Med det hoppas vi att Trololo-mannen tillfrisknar!

Publicerad . Uppdaterad