Madonna har blivit tokig

Madonna i Tel Aviv
Madonna i Tel Aviv Bild: EPA/ Jim Hollander

Kanske det är åldern, eller så är det bara en effektiv pr-strategi, men Madonna gör allt fler konstiga upptåg under sin turné.

Madonna är just nu ute på världsturnén MDNA och under sin senaste konsert i Istanbul visade hon bröstet. Det var under låten Human nature som hon med ett pillemariskt leende drog ner bh´n och visade sitt behag. På ryggen stod det No fear, med stora bokstäver.

Men det är inte allt. Tanten tycks verkligen vara utan rädsla, för under konserten i Tel Aviv lyckades hon skapa uppståndelse genom att visa upp en bild på extrema högernledaren Marine Le Pen med ett hakkors i pannan.

Le Pen blev ursinnig och hotade med att stämma Madonna i fall hon visar upp bilden på sin konsert i Frankrike.

Vapengalen

Det är inte bara Le Pen som blivit upprörd. Hela turnén fick en vild början när Madonna sprang omkring på scenen med en pistol och en AK-47 och talade om världsfred. Man uppfattade dock hennes vapendans som en glorifiering av vapen, och ett opassande sätt att snacka om fred i ett land som Israel. Här kanske de klassiska blommorna och de vita duvorna varit mer passande?

Och the crazyness slutar inte ens här.

När Lady Gagas låt Born this way kom ut var det många som jämförde den med Madonnas låt Express yourself. Så också Madonna själv, och under en konsert så mixade hon in Gagas låt i Express yourself. Sedan avslutade hon det hela med sin egen låt She´s not me. Ett litet meddelande till Lady Gaga kanske?

Efter allt det här så känns det mycket spännande att ta emot henne i Helsingfors i augusti. Vem vet vad hon hittar på?

Är ni fortfarande nyfikna på Madonnas nipple? Nå, kolla här då.

Publicerad . Uppdaterad