Bryan Adams kommer ut med fotobok

Bild: Peer Grimm / EPA / All Over Press

Han sjunger inte bara om sommaren -69 och om att allt han gör, gör han för dig - han är också fotograf.

Bryan Adams har inte haft någon stor hit på länge, men troligen är den kanadensiska sångaren helt okej med det för nu verkar han satsa fullt ut på sin fotokarriär. Imorgon, den 15 september, lanseras Bryans fotobok Exposed där han visar upp fotografier kan knäppt på olika kändisar.

Bland kändisarna som figurerar i Exposed hittar vi Morrissey, Billy Idol, Lindsay Lohan och Amy Winehouse. Här kan du se några av bilderna som kommer att ingå i boken.

Bryan är inte bara fotograf och sångare, nej han är också regissör. Den här lilla filmen med Lana Del Ray gjorde han under pärmfotograferingen för Zoo Magazine i februari i år. Och ja, det är Bryan som fotat tidningens pärm.

Publicerad . Uppdaterad