Nicki Minaj skäller ut talanglösa

nicki minaj
nicki minaj Bild: EPA / Glenn Pinkerton / HO

Den nya domarkvartetten till American Idol är nu klar.

Efter att både Steven Tyler och Jennifer Lopez meddelat att de inte tänker ställa upp som domare för ännu en säsong av American Idol har rykten gått vilda kring den nya juryn. Nu är det ändå klart att det blir Nicki Jag byter hårfärg dagligen Minaj och Keith Jag är faktiskt från Nya Zeeland Urban som kommer att bedöma de nya talangerna tillsammans med Mariah Carey och gamla goda Randy Jackson.

I ett klipp där de nya domarna presenteras får vi känslan av att det kan bli en riktigt intressant tolfte säsong av sångtävlingen, Nicki meddelar nämligen att hon är väldigt mentalt instabil så vad som helst kan hända. Det här ser vi framemot.

Ja, och sen är ju Ryan Seacrest programledare som vanligt, bara det gör idolprogrammet värt att ses.

Publicerad . Uppdaterad