Sprit, kvinnor och motorcyklar i Frank Oceans nya

Bild: Flow Festival

Videon till Frank Oceans Pyramids är vacker - men konstig.

Hip hop- och R&B-videor anklagas ofta för att visa kvinnor i dålig dager. Det är halvnaket och shake that ass igenom många av de stora artisternas videor. Vi trodde förstås mera om Frank Ocean än så, han verkar ju vara en sån reko typ.

Nu har videon till låten Pyramids hamnat ut på nätet och försigkomna som vi är, har vi naturligtvis redan analyserat den före klockan åtta på måndagmorgon. Det är ju en skön låt och hipstertriangeln syns på flera ställen, även om den är maskerad till pyramid i en del scener.

Men sen har vi strippklubben. I största delen av videon ser vi faktiskt nakna kvinnor som kastar sig runt pålar och visar upp brösten. Men vi vet inte, kanske det är mer acceptabelt att visa upp nakna kvinnor om det är i slow motion. Samtidigt kan vi inte låta bli att undra om hela videon inte bara är ironisk, så måste det ju nästan vara. Eller vad tror du?

Publicerad . Uppdaterad