Hoppa till huvudinnehåll

Silja Europa flyttar till Tallinntrafiken

Silja Europa-båt Bild: Tallink

Passagerarfartygen Silja Europa och Baltic Princess byter linjer i början av nästa år. Det betyder att Silja Europa börjar trafikera på rutten Helsingfors-Tallinn och Baltic Princess börjar trafikera på rutten Åbo-Stockholm.

Enligt kommunikationschef Marika Nöjd kommer det här i viss mån att påverka trafiken, eftersom fartygen kommer att gå på dock i samband med bytet. Tallink Silja kommer inom kort att meddela närmare datum för bytet och vilka avgångar det är som berörs av bytet.

Kommentarer

  • Växtmjölk i stället för komjölk

    Gör din egen mjölk av mandel och havre.

    Mjölk kommer inte bara från kossor och getter, det finns också många olika sorters mjölk som är gjord av växter som havre, mandel och soja.

  • Läget skärps i Ukraina igen enligt FN

    FN: De värsta striderna sedan augusti år 2014.

    Nästan 10 000 människor har dödats i Ukraina sedan konflikten bröt ut i april år 2014. Så sent som i förrgår dödades minst fyra civila medan åtta skadades av granater nära Donetsk, konstaterar FN:s biträdande generalsekreteraren Taye-Brooke Zerihoun i en rapport för FN:s säkerhetsråd.

Läs också

Nyligen publicerat