Hoppa till huvudinnehåll

Solbränd tv-doktor orsakade Twitterstorm

Tv-doktorn Mikael Sandström blev föremål för Twitterstorm. Bild: Skärmdump från Aftonbladet.se

Nyhetsmorgon i svenska TV4 fick besök av sin husläkare Mikael Sandström på tisdag morgon. Under sändningen visade han upp en mycket rejäl solbränna och reaktionerna lät inte vänta på sig. "Har han doppat huvudet i en vulkan?" frågar Isabella Löwengrip på Twitter.

Husläkaren Mikael Sandström diskuterade bland annat hur man kan sluta röka, och många frågade sig på Twitter hur han kan dela ut hälsotips med en solbränna som ser allt annat än hälsosam ut. ”Han ser ut som att han sover i ett solarium”, skriver signaturen Lploen på Twitter.

Programledaren Peter Jihde kunde enligt Aftonbladet inte låta bli att skämta med Sandström när kollegan Tilde de Paula pratade om kaffe och rostade bönor.

- Apropå rostat..., skrattade Jihde.

Mikael Sandström förklarade sedan snabbt att han varit på semester och att det är därför han är så solbränd.

- Vi frågade faktiskt om det inte är farligt att sola så där mycket. Han sa att det är farligt att bränna sig och det har han inte gjort, berättade Tilde de Paula efteråt enligt Aftonbladet.

Klippet med Mikael Sandström kan du se här.

Här är några av de tweets som strömmade in under hashtaggen #nymo:

Kommentarer

 • Två NHL-spelare i Norges VM-trupp

  New York Rangers Mats Zuccarello spelar i VM.

  Mats Zuccarello och Andreas Martinsen står för stjärnglansen i Norges trupp till hockey-VM. Den före detta Jokerit-spelaren Mathis Olimb finns också med i truppen.

 • Glädjebeskedet: ÅIFK spelar i handbollsligan nästa säsong

  Styrelseordförande Kaj Söderholm bekräftar.

  Det blir en väntad kamp om herraväldet i Åboland i handbollens FM-liga nästa säsong. ÅIFK:s styrelseordförande Kaj Söderholm bekräftar till Yle Åboland att kanariefåglarna spelar på den högsta nivån också nästa säsong.

 • Fågelräknare i Malax fick rätt

  Fågelräknande kan göras med stöd av allemansrätten.

  Fågelräknare i Malax har rätt att räkna fåglar också på privatägda fågelskär. Besväret som Över- och Yttermalax gemensamma samfälligheter hade lämnat in till förvaltningsdomstolen i Vasa förkastades.

Läs också

Nyligen publicerat

 • Lär dig teckna serier på Akans nya linje

  Lärare på serielinjen är Kaisa Leka och Filippa Hella.

  Borgå folkakademi har en spännande nyhet i sitt linjeutbud – nämligen en ettårig linje i serieteckning som startar i höst. Som lärare fungerar serietecknarna Filippa Hella och Kaisa Leka.

 • Se senaste Belle Epoque med matdesignern Marije Vogelzang

  Marije Vogelzang vill lyfta fram örter och mattraditioner.

  Matdesignern Marije Vogelzang från Nederländerna, har grundat en egen matdesignakademi. För henne är smakens form det viktigaste. Vi ska inte överromantisera maten, säger hon. Gafflar och knivar har någon gång varit ny design.

 • Här samlas både levande och döda vid matbordet

  Farfar syns inte, men finns här ändå, säger Thang Ngyuen.

  En gång om året eldar Thang Nguyen upp en bunt sedlar ute på balkongen. Det är hans sätt att skicka pengar till andra sidan och den andliga världen där hans farfar och alla andra döda släktingar finns.

 • "Jag tror på spöken"

  Buddhisten Thang Nguyen tror att det finns andar överallt.

  Thang Nguyen gick i lågstadiet när han såg ett spöke första gången. Det satt uppe i ett träd, hemma i Vietnam. Hans föräldrar är buddhister och Thang visste att de brukade tillbe döda släktingar, men han hade inte själv haft så många tankar på Gud. Och inte på spöken heller, för den delen. - Livet gick mest ut på att leka, säger han. Stränderna var långa och vita och havet var grönt.