Hoppa till huvudinnehåll

Oväntat poängtapp för Leicester – slagläge för Tottenham

Kasper Schmeichel (t.v.) och Jamie Vardy. Kasper Schmeichel och Jamie Vardy. Bild: EPA/TIM KEETON jamie vardy,kasper schmeichel,leicester,leicester city,vardy

Framgångssagan sista kapitel är fortfarande oskrivet för Leicester – som tappade poäng hemma mot West Bromwich på tisdag. Nu har Tottenham ett gyllene läge att komma ikapp.

Leicester har tagit fyra poäng på de senaste tre matcherna – frågan är om det räcker till i den oerhört täta mästerskapsstriden i England.

Leicester fick klara sig utan den skadade nyckelmittfältaren N'Golo Kante på tisdag och klarade bara 2–2 på hemmaplan mot mittenlaget West Bromwich.

Salomon Randon förde upp gästerna i en tidig ledning, medan Leicester utjämnade och satte in 2–1 innan Craig Gardner fastställde slutsiffrorna. Daniel Drinkwater och Andy King målade för Leicester.

Resultatet bäddar för en fortsatt titelstridsthriller. Tottenham spelar mot West Ham på onsdag – en seger betyder att det är jämnt skägg i toppen av tabellen.

Arsenal möter Swansea på hemmaplan och måste ta poäng för att haka på i tabelltoppen. För tillfället har Leicester ett försprång på sex poäng till Arsene Wengers mannar.

Resultat i Premier League, tisdag:

Bournemouth–Southampton 2–0
Aston Villa–Everton 1–3
Leicester–West Bromwich 2–2
Norwich–Chelsea 1–2
Sunderland–Crystal Palace 2–2

Kommentarer

 • Vinnarna i De Eurovisas tävling

  Förslagen formligen vällde in, svårt för juryn att välja!

  Jaa, vad sade egentligen Dami Im, Frans och Sergej Lazarev på röda mattan i Stockholm? Ni hade många fina teorier, men nu är tre vinnare utsedda!

 • Nu töms grekiskt flyktingläger

  Idomeni har blivit en symbol för flyktingarnas situation.

  Tidigt på tisdagsmorgonen började Grekland tömma det överfulla flyktinglägret Idomeni nära Makedoniens gräns. Lägret har blivit en symbol för flyktingarnas utsatta situation.

 • Självmord i trafiken fara för busstrafiken

  I en frontalkrock i Högfors skadades sju personer svårt.

  Olycksutredningscentralen är bekymrad över självmorden inom trafiken, och föreslår satsningar för att förbättra säkerheten för busstrafiken.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport