Mer om: #mgpfinland

Det händer på Hajbos scen på stafettkarnevalen! Milly var med i MGP 2014. Nu står hon här och sjunger! Häftigt! #hajbo #mgpfinland #stafettkarnevalen


Softi

Duon Softi tävlar med låten Flickor e bra
Softi
Bild: Hajbo/YLE

Duon Softi består av Sofia Karlsson och Tinja Ruottinen. De kommer från Esbo och tävlar med låten "Flickor e bra". Här kan ni läsa mera om Softi och höra hur det lät när Anna-Karin ringde dem för att berätta att de är med i årets MGP-final!


Nora Lillas

Nora tävlar med låten Allt jag har
Nora Lillas
Bild: [c] Ove Lillas

Nora kommer från Nykarleby och tävlar med låten "Allt jag har". Här kan ni läsa mera om Nora och höra hur det lät när Anna-Karin ringde för att berätta att hon är en av finalisterna i MGP!


Niizen

Niizen tävlar med låten Dansa tills du dör
Niizen
Bild: Hajbo/YLE

Niizen från Ytteresse tävlar med låten "Dansa tills du dör". Här får du veta mera om Niizen och höra hur det lät när Anna-Karin ringde upp henne för att berätta att hon är en av finalisterna i MGP!


Nea Penttala

Nea tävlar med låten Kör
Nea Penttala
Bild: Hajbo/YLE

Nea Penttala från Jakobstad tävlar med låten "Kör". Här får ni läsa mera om Nea och höra hur det lät när Anna-Karin ringde upp henne för att berätta att hon är en av finalisterna!


mgp-finalist liza-elmina

Liza-Elmina tävlar med låten Dansa mer
mgp-finalist liza-elmina
Bild: Henrik Zoom © 2015

Liza-Elmina från Pargas är en av MGP-finalisterna med låten "Dansa mer". Här kan ni läsa mera om Liza-Elmina och höra hur det lät när Anna-Karin ringde upp henne.


mgp-finalist lg

L.G tävlar med låten Magi
mgp-finalist lg
Bild: Jonas Bergqvist

L.G består av Leeroy Granfors och Linus Granfors från Vasa och de tävlar med låten "Magi". Här kan ni läsa mera om L.G och höra hur det lät när Anna-Karin ringde upp och berättade att de kom till finalen!


mgp-finalist johannes rosenqvist

Johannes tävlar med låten Vi borde
mgp-finalist johannes rosenqvist
Bild: Hajbo/YLE

Johannes är 11 år, kommer från Kvevlax och tävlar med låten "Vi borde". Här får ni läsa mera om Johannes och höra hur det lät när Anna-Karin ringde upp honom!


mgp-finalist Jacob Sundström

Jacob tävlar med låten Min Dröm
mgp-finalist Jacob Sundström
Bild: Hajbo/YLE

Jacob är 14 år, bor i Karleby och tävlar med låten "Min Dröm". Här kan ni läsa mera om Jacob och höra hur det lät när Anna-Karin ringde och berättade att han är en av de tio MGP-finalisterna!


mgp-finalist emma vahtola

Emma tävlar med låten Disko
mgp-finalist emma vahtola
Bild: Andreas Ek

Emma är 10 år och kommer från Pargas. Hon tävlar med låten "Disko" och för första gången någonsin tävlar en låt på finska i MGP! Här kan ni läsa mera om Emma och höra hur det lät när Anna-Karin ringde och berättade att hon är en av finalisterna.