Yles sändningstorn i Helsingfors

Introduktion

Svenska Yle står för hela det svenskspråkiga innehållet i tv, radio och på webben. Svenska Yles kanalfamilj på tv med Yle Fem, på radio med Yle Radio Vega och Yle X3M samt på webben med Svenska.yle.fi, bildar en stark helhet med ett omfattande public service-utbud för den svensk- och tvåspråkiga befolkningen.

Vi håller som bäst på att fräscha upp Yles bolagssidor som publiceras inom juni månad. Har du frågor om Yle som bolag innan dess kan du kika i den nypublicerade Förvaltningsrådets berättelse till riksdagen eller kontakta Pia Stoltzenberg, ansvarig informatör på Yles kommunikationsavdelning.

Publicerad . Uppdaterad .

Kontakta Yle

Vill du ge feedback på något av våra program, komma i kontakt med en redaktör eller undrar du var du hittar Yles kontor? Här finns informationen du behöver.

Publicerad .

Ofta frågat

Finns det något du grubblar över? Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får. Kanske hittar du svar på just det du funderar över!

Publicerad .
Svenska Yle - Crew

Vill du jobba eller praktisera hos oss?

Vill du jobba med oss på Yle? Hos oss arbetar cirka 3000 professionella inom mediebranschen, dessutom erbjuder Yle kontinuerligt arbetstillfällen åt projekt- och timanställda och frilansare. Här hittar du information om alla lediga jobb och praktikplatser.

Publicerad .

Våra kanaler

Yle Fem

Yle Fem

Yle Fem är finlandssvensk, nyfiken och modig, med skandinaviskt perspektiv på tillvaron.

Publicerad . Uppdaterad .
Yle Radio Vega

Yle Radio Vega

Radio Vega är kanalen för dig som vill ha en heltäckande nyhetsservice, regional information, kulturbevakning, diskussionsprogram och musik - på svenska.

Publicerad . Uppdaterad .
Yle X3M

Yle X3M

Yle X3M är en fördomsfri, obunden och oberoende kanal för den unga publiken. X3M testar gränser.

Publicerad . Uppdaterad .
Yle ändrar färg i mars 2012

Svenska.yle.fi

Svenskfinlands mest mångsidiga webbutbud. Här hittar du nyheter från hela Svenskfinland, tips för vardagen, spännande spel för de allra yngsta och programinformation.

Publicerad . Uppdaterad .

Mer information

På gång på Svenska Yle - vårt nyhetsbrev

Vill du veta vad som händer på våra svenskspråkiga kanaler? Två gånger i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev om seriestarter, evenemang och vad som händer på Svenska Yle. Här kan du prenumerera och läsa äldre brev.

Publicerad .
Keyboard

Pressmeddelanden

Här kan du läsa de pressmeddelanden som Svenska Yle skickar ut. Pressmeddelandena innehåller både bolagsinformation och programinformation.

Publicerad .
Kameraman.

Info till våra samarbetspartners

Producerar du program för Svenska Yle? Här finns information för dig som förser Yle med samproduktion, beställningsprogram och inköp.

Publicerad .

Publikrespons

På sidan Publikrespons hittar du svaren på några av de frågor som kommit från våra tittare, lyssnare och webbanvändare.

Publicerad . Uppdaterad .

Yles radiokanaler i din telefon

Nu kan du lyssna på Yles radiokanaler också via din iPhone, Android eller Windows-telefon. Det finns applikationer för Yle Radio Vega, Yle X3M, Yle Puhe, YleX, Yle Radio 1, Yle Radio Suomi och Yle Klassinen.

Publicerad . Uppdaterad .

Inkludera våra senaste nyheter på din sida

Nu kan du lätt infoga de färskaste rubrikerna från svenska.yle.fi på din egen webbplats eller blogg. Du kan välja mellan ett nyhetsfönster med nyheter från din egen region eller riksnyheter, precis som du vill. Och det är helt gratis. Instruktioner för hur du gör

Lägg till svenska.yle.fi bokmärke på startskärmen i mobilen eller pekplattan

Du som använder svenska.yle.fi på din mobil eller pekplatta och vill ha ett enkelt sätt att öppna sajten kan följa dessa instruktioner. De delar av buu.yle.fi som är anpassade för mobiler och pekplattor fungerar på samma sätt.