Nyligen publicerat

 • jarkko nieminen, australian open 2015
  Publicerad .

  Jarkko Nieminen till final i Buenos Aires

  Jarkko Nieminen är klar för dubbelfinal i ATP-turneringen i tennis i Buenos Aires i Argentina. Tillsammans med sitt brasilianska par Andre Sa spelar Nieminen final ännu ikväll finsk tid.

 • Mathias Gustavsson är redaktör på Svenska Yle och arbeter för Radio Vega Östnyland.
  Publicerad . Uppdaterad

  Mathias Gustafsson: Någons skräp är en annans guld

  Det finns en tomt i Pernå som retar grannarna. De är trötta på att ägaren har samlat en massa metallskrot på sin gård.

 • Lågor vid en häftig brand.
  Publicerad .

  Brand vid Orisbergs herrgård förstörde uthus

  En brand bröt ut vid Orisbergs herrgård i Storkyro på lördag kväll. Ingen person kom till skada med ett stort uthus mer eller mindre totalförstördes.

 • Lapp som ska avskräcka från inbrott.
  Publicerad .

  Företagare trött på inbrott och drogpolicyn på Rosavillagatans boende

  En företagare nära stödboendet på Rosavillagatan har haft inbrott två gånger under det senaste året och kräver förändring i drogpolicyn på boendet. Men enligt polisen görs det inte fler inbrott i Tölö än förr.

 • Jim Härtull i VM i Falun
  Publicerad . Uppdaterad

  Härtull: Nästan som medalj

  Jim Härtull och Ilkka Herola stod för Finlands bästa placering i nordisk kombination när duon slutade fyra i lagsprinten på lördagen. Laget låg sexa efter backmomentet men i skidspåret gick det undan och man åkte upp sig två placeringar.

 • Mika Mutikainen 28.2.2015
  Publicerad . Uppdaterad

  Dags för slutspel - 44-åringen är här igen

  Mika Mutikainen som hör till den finländska bandyns stora ikoner avslutade sin karriär för två år sedan. Pensioneringen har ändå inte hindrat 44-åringen från att klä på sig HIFK-dressen då det vankas slutspel.

 • Marko Lahti, HFC
  Publicerad .

  Brakseger för HFC i futsal1

  Hangölaget HFC kämpar febrilt för att behålla sin plats i herrarnas division 2 i futsal. På lördagen (28.2) tvålade HFC till seriejumbon PPS riktigt ordentligt i Dickursby i Vanda.

 • Marika Kirsilä
  Publicerad .

  Seger och förlust för HaHys innebandydamer

  Hangöklubben Hangon Hyrskyts innebandydamer spelade sin nästsista turnering i division 2 på lördagen (28.2). HaHy förlorade första matchen, men vann den andra med klara siffror i turneringen som spelades i Nurmijärvi.

 • Skidskor i skidor.
  Publicerad .

  Yngling från Österby vann FM-silver i skidning

  Sexton år gamla Emil Talsi från Österby ingick i One Way Pro Teams lag som vann silver på lördagen (28.2) i ungdomarnas FM-skidningar. Tävlingarna hålls i Keminmaa i Lappland.

 • Blues spelare jublar över guldhjälmen Kim Hirschovits mål mot Ässät, 10.2.2015.
  Publicerad . Uppdaterad

  Hirschovits poängsvit fortsätter

  Kim Hirschovits har nu gjort poäng i 18 raka matcher i ishockeyligan. Hirschovits passade fram till ett mål när Blues besegrade Sport med 2-1 på lördagen.

 • Tommi Huhtala
  Publicerad . Uppdaterad

  Jokerit tillbaka i matchen

  Jokerit besegrade på lördagen Dinamo Minsk med 4-1 och laget kvitterade därmed matchserien till 1-1. Tomi Mäki fastställde slutresultatet i tom kasse.

 • Några hundra helsingforsare hedarde minnet av Nemtsov
  Publicerad . Uppdaterad

  Ljus tändes till minnet av Nemtsov

  Några hundra personer samlades i kväll till den sorgemarsch som ordnats till minnet av den mördade ryske oppositionspolitikern Boris Nemtsov. Läs också: Tuomioja: Det var en form av avrättning

 • Anna Caldén
  Publicerad . Uppdaterad

  Anna Caldén ser inga hinder

  Anna Caldén är hemma från Munsala och bosatt i Vasa, dit hon flyttade som 16-åring. Anna har aldrig låtit sig hindras av att hon sitter i rullstol.  - Om man inte kan använda benen så får man använda det man har mellan öronen, säger Anna som alltid har många järn i elden, och en synnerligen positiv syn på livet.