Nyligen publicerat

 • Rosenberg i Degerby
  Publicerad .

  Rosenberg säljs ändå inte

  Allt var klappat och klart för Degerby byaråd för att köpa fastigheten Rosenberg i Degerby centrum. Men nu tog ärendet en ny vändning.

 • blåljus på brandbil
  Publicerad .

  Traktor brann i Vörå

  En traktor började brinna i Vörå på söndagen. Ägarna och grannarna fick snabb ut traktorn ur hallen den stod parkerad i. Ingen människa skadades i branden.

 • Olika fastighetsobjekt till salu.
  Publicerad . Uppdaterad

  Lägenheter går åt - småhus står osålda

  Strängare krav för bostadslån har lett till att både privatpersoner och banker håller i sina pengar. Trots att bostadsmarknaden ännu är trög så ser fastighetsmäklare i Västnyland en liten ljusning sedan slutet av förra året.

 • Taru Laitinen med polishästen Non stop
  Publicerad . Uppdaterad

  Polishästen jobbar i ur och skur

  Snöyran stör inte det minsta då äldre konstapel Taru Laitinen för ut polishästen Nonstop på en motionsrunda. Laitinen är en av de två Åbopoliser, som patrullerar på gatorna från hästryggen.

 • Wasa Express
  Publicerad . Uppdaterad

  Wasa Express försenas

  Färjan Wasa Express avgick 2,5 timmar senare än planerat från Vasa i morse. Trafiken väntas vara försenad hela dagen. Orsaken till förseningen var att rampen som bilarna ska köra ombord på inte fungerade som den ska.

 • Lidia Bäck och Anna-Sofia Nylund
  Publicerad . Uppdaterad

  Flickorna gör allt du begär! Allt!3

  Från och med söndagen den 1 februari kan du delta i en obscen webbperformance. Då kan du möta arbetsgruppen nameless som består av filmaren Anna-Sofia Nylund och skådespelaren och burlesqueartisten Lidia Bäck i ett virtuellt rum de har skapat: room without escape

 • TPS en klubb i kris.
  Publicerad .

  Ytterligare två spelare har lämnat TPS

  På lördagskvällen blev det klart att backen Simon Gysbers lämnar tabelljumbon TPS och på söndagsmorgonen kom ytterligare besked: Juraj Simek återvänder till den schweisizka ligan.

 • Karleby ishall
  Publicerad . Uppdaterad

  Kvinna härjade på hockeymatch i Karleby

  En kvinna fördes ut från läktaren i Karleby ishall på lördag kväll. Hon hade stört andra åskådare och en väktare ingrep. Då angrep kvinnan i stället väktaren och hon misstänks för bland annat misshandel.

 • Journalisten Helena von Alfthan.
  Publicerad .

  Helena von Alfthan: Jag vill inte vara en skön snubbe6

  Personlighet är överskattat i arbetslivet tycker Helena von Alfthan. Kompetens och ett gott uppförande borde väga tyngre än att vara en skön snubbe.

 • Publicerad . Uppdaterad

  Uselt före i söder och väst

  Snön som fallit under natten har orsakat riktigt dåligt väglag i södra och västra Finland. Trafikverket har ändå inte fått in några uppgifter om större olyckor.