Nyligen publicerat

 • ESC:s Patrik Lindström med bollen.
  Publicerad . Uppdaterad

  ESC spelade oavgjort mot seriejumbon

  Pakkalan Palloseura från Vanda tog sin första poäng i division 2 i futsal på lördagseftermiddagen (31.1) i Ekenäs bollhall. Hemmalaget Ekenäs Sport Club lyckades inte vinna över seriens slagpåse.

 • Publicerad .

  Han är världens näst snabbaste sextonåring inomhus

  Lauri Tuomilehto slog till igen på lördag – två gånger om. Den 16-åriga Borgålöparen fortsätter att prestera världstider, men tränaren Lars Fagerholm vill inte gå händelserna i förväg.

 • SIF:s Mi Weurlander skjuter
  Publicerad .

  Sjundeådamerna slog BK-46 med klar marginal

  Sjundeå IF:s handbollsdamer tog på lördagskvällen (31.1) sin fjärde seger på lika många matcher efter årsskiftet i FM-serien. BK-46 förlorade matchen i Karis bollhall med elva måls marginal. Slutresultatet blev 16-27 (13-16). Så länge Karisdamernas kondition räckte till stretade BK-46 också emot i matchen som ingår i FM-serien.

 • Drickpaus på Vasa IFK:s träning
  Publicerad . Uppdaterad

  Jackpott för Vasa IFK

  Vasa IFK:s damer kommer att spela i fotbollsligan nästa säsong. Även herrarna tar steget upp i serienivå och spelar i division 1 nästa säsong.

 • HIFK firar ett mål
  Publicerad . Uppdaterad

  HIFK vinnare igen - fortsatt tungt för TPS

  HIFK tog sin första trepoängare på åtta matcher när man besegrade HPK med 3-2 på hemmais i Helsingfors. Lauri Taipalus avgjorde i början av den andra perioden.

 • Borgå Akilles i mörkgrön spelskjorta.
  Publicerad .

  Jumbon munsbit för Akilles

  Borgå Akilles hade inga problem med att besegra jumbon WP 35 på bortaplan med 7-3 på lördagen. Emil Fedorov gjorde tre mål för Borgålaget.

 • Gonzalo Cervera (BK-46), Anton Luuppala (Sjundeå IF) och Robin Mattsson (BK-46)
  Publicerad . Uppdaterad

  Sjundeå IF starkare i derbyt

  Derbyt mellan Sjundeå IF och BK-46 var jämnt i ungefär 50 minuter sedan kunde hemmalaget Sjundeå gå ifrån och vinna med 28-23. Bästa målskytt i matchen var Theo Westerlund med åtta mål.

 • Fatema Gholamshahi, Nooria Cheraghi och Sonila Naziri i Jakobstad.
  Publicerad . Uppdaterad

  Huvudduken hijab firas världen över5

  Den muslimska huvudduken hijab finns i många olika mönster, färger och former. Den här helgen firas den på olika håll i världen. Sonila Naziri, Fatema Gholamshahi och Nooria Cheraghi i Jakobstad bär sjal för att de tycker om den.

 • HIFK - ÅIFK 13.9.2014
  Publicerad . Uppdaterad

  Klasskillnad mellan Sparta och HIFK

  Sparta hade inget att säga till om när laget tog emot HIFK på hemmaplan i damernas FM-serie handboll på lördagen. HIFK var fullkomligt överlägset och vann med hela 34-12.

 • Flodpärlmussla i Svartån.
  Publicerad .

  Raseborg bidrar till att rädda flodpärlmusslan i Svartån

  Den utrotningshotade flodpärlmusslan i Svartån behöver hjälp för att överleva. Raseborgs stad deltar med 27 500 euro och sköter dessutom om upphandlingen för räddningsoperationen.

 • Publicerad .

  Misshandel och rattfylleri i Karleby

  En man misstänks för grovt rattfylleri i Karleby centrum sent på fredag kväll. En annan man och en kvinna misshandlades tidigt på lördag morgon.

 • Sport knappar in på konkurrenterna i ishockeyligan.
  Publicerad . Uppdaterad

  Nu kan du köpa hockeylaget Sport

  Nu kan vem som helst bli ägare till hockeylaget Vasa Sport. Genom att sälja aktier till fans och andra intresserade hoppas Sport få ihop 300 000 euro. Pengarna behövs för fortsatt ligaspel.

 • Hendrik Helmke, mittfältare, FF Jaro
  Publicerad . Uppdaterad

  Långt kontrakt för Helmke i Egypten

  Den forne fotbollsligaprofilen Hendrik Helmke har hittat en ny arbetsgivare. Den 27-årige mittfältaren har skrivit på för egyptiska Al Ahly. Kontraktet omfattar 3,5 år.

 • Publicerad . Uppdaterad

  Västnyländska kommuner får sjukhuspengar tillbaka1

  Eftersom Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) hade ett stort överskott på 35,8 miljoner euro i fjol, får de västnyländska kommunerna närmare 3, 7 miljoner euro tillbaka.