Nyligen publicerat

 • Andreas Rönnberg
  Publicerad . Uppdaterad

  Andreas Rönnberg: ”Riktigt dåligt spel”

  Andreas Rönnberg var inte nöjd med Riihimäkilaget Cocks spel i toppmötet mot Dicken i herrarnas handbollsliga. Cocks förlorade stort och Dickens Benny Broman var matchens lirare.

 • Henrik Karlsson, Jokerit, januari 2015
  Publicerad .

  Svensk joker fortsätter nolla motståndarna

  För andra matchen på raken höll Henrik Karlsson ikväll nollan för Jokerit i ishockeyns KHL. Jokerit vann över gästande Atlant Mytisjtji tack vare svenskens parader och mål av Jere Sallinen och Petr Koukal.

 • Hanna Lupala spelar innebandy i HaHys damlag.
  Publicerad .

  HaHy-damer förlorade lilla cupfinalen

  Hangöklubben Hangon Hyrskyts damlag fick se sig besegrat av Pirkkalan Pirkat i den lilla cupfinalen på söndagen (1.2). Matchen spelades i Birkala.

 • Benny Broman
  Publicerad . Uppdaterad

  Cocks segersvit bruten – piggare Dicken vann borta

  I 17 matcher höll det, men nu har även Cocks tappat poäng i herrarnas handbollsliga säsongen 2014-2015. Riihimäkilaget föll på hemmaplan med klara siffror mot gästande tabelltvåan Dicken.

 • Ängsblommor i motljus
  Publicerad . Uppdaterad

  Camilla Forsén-Ström: Att känna sin jord och våga plantera

  Det kan ha med åldern att göra eller så är det endast omständigheterna som har framkallat det, men nu känns Ciceros kända citat ”Den som äger en trädgård och en boksamling saknar intet” helt rätt. Så har det inte alltid varit.

 • en skylt i trädgården med texten inspelning pågår
  Publicerad . Uppdaterad

  Trädgården på Strömsö

  Såhär har du aldrig sett trädgård på tv tidigare. Från frö till skörd i varje program. Och allt i en finländsk växtzon.

 • Borgå Akilles i mörkgrön spelskjorta.
  Publicerad . Uppdaterad

  Akilles föll tungt i Jyväskylä

  Borgå Akilles fick åka tomhänta hem från Jyväskylä, när Bandyligan fortsatte på söndagen. Akilles förlorade mot JPS med 2-4 (1-2) och föll ner till fjärde plats i tabellen.

 • Matias Strandvall åkte enkelt hem sprintguldet i Jämi.
  Publicerad . Uppdaterad

  Här är Finlands VM-trupp – "Inga skrällar"

  Finlands landslagstränare i längdåkning Reijo Jylhä har tagit ut den blåvita truppen till VM-tävlingarna i Falun. Med finns bland annat IF Minkens sprintduo Matias Strandvall och Toni Ketelä.

 • Roskaruka i Karleby
  Publicerad . Uppdaterad

  Inte en enda hjälm i backen

  Snön har vräkt ner i stora delar av landet och bjuder på bra pulkaväder. Men i Karleby påminner Josefiina Sabel-Salmela om vad som kan hända. För ett par år sedan blev hennes flicka medvetslös efter att hon föll ur sin pulka.

 • Rosenberg i Degerby
  Publicerad .

  Rosenberg säljs ändå inte

  Allt var klappat och klart för Degerby byaråd för att köpa fastigheten Rosenberg i Degerby centrum. Men nu tog ärendet en ny vändning.

 • blåljus på brandbil
  Publicerad .

  Traktor brann i Vörå

  En traktor började brinna i Vörå på söndagen. Ägarna och grannarna fick snabb ut traktorn ur hallen den stod parkerad i. Ingen människa skadades i branden.

 • Olika fastighetsobjekt till salu.
  Publicerad . Uppdaterad

  Lägenheter går åt - småhus står osålda

  Strängare krav för bostadslån har lett till att både privatpersoner och banker håller i sina pengar. Trots att bostadsmarknaden ännu är trög så ser fastighetsmäklare i Västnyland en liten ljusning sedan slutet av förra året.

 • Taru Laitinen med polishästen Non stop
  Publicerad . Uppdaterad

  Polishästen jobbar i ur och skur

  Snöyran stör inte det minsta då äldre konstapel Taru Laitinen för ut polishästen Nonstop på en motionsrunda. Laitinen är en av de två Åbopoliser, som patrullerar på gatorna från hästryggen.

 • Wasa Express
  Publicerad . Uppdaterad

  Wasa Express försenas

  Färjan Wasa Express avgick 2,5 timmar senare än planerat från Vasa på söndag morgon. Trafiken väntas vara försenad hela dagen. Orsaken till förseningen var att rampen som bilarna ska köra ombord på inte fungerade som den ska.

 • Lidia Bäck och Anna-Sofia Nylund
  Publicerad . Uppdaterad

  Flickorna gör allt du begär! Allt!5

  Från och med söndagen den 1 februari kan du delta i en obscen webbperformance. Då kan du möta arbetsgruppen nameless som består av filmaren Anna-Sofia Nylund och skådespelaren och burlesqueartisten Lidia Bäck i ett virtuellt rum de har skapat: room without escape