Nyligen publicerat

 • EIF-spelare jublar
  Publicerad . Uppdaterad

  Vasa IFK gör Ekenäs IF sällskap i division 1

  Nu är det klart att Vasa IFK blir det lag som lyfts upp från division 2 till division 1 i fotboll. Helsingforslaget Atlantis dög inte för Bollförbundets licenskommitté.

 • ESC:s Patrik Lindström med bollen.
  Publicerad . Uppdaterad

  ESC spelade oavgjort mot seriejumbon

  Pakkalan Palloseura från Vanda tog sin första poäng i division 2 i futsal på lördagseftermiddagen (31.1) i Ekenäs bollhall. Hemmalaget Ekenäs Sport Club lyckades inte vinna över seriens slagpåse.

 • Publicerad .

  Han är världens näst snabbaste sextonåring inomhus

  Lauri Tuomilehto slog till igen på lördag – två gånger om. Den 16-åriga Borgålöparen fortsätter att prestera världstider, men tränaren Lars Fagerholm vill inte gå händelserna i förväg.

 • SIF:s Mi Weurlander skjuter
  Publicerad .

  Sjundeådamerna slog BK-46 med klar marginal

  Sjundeå IF:s handbollsdamer tog på lördagskvällen (31.1) sin fjärde seger på lika många matcher efter årsskiftet i FM-serien. BK-46 förlorade matchen i Karis bollhall med elva måls marginal. Slutresultatet blev 16-27 (13-16). Så länge Karisdamernas kondition räckte till stretade BK-46 också emot i matchen som ingår i FM-serien.

 • Drickpaus på Vasa IFK:s träning
  Publicerad . Uppdaterad

  Jackpott för Vasa IFK

  Vasa IFK:s damer kommer att spela i fotbollsligan nästa säsong. Även herrarna tar steget upp i serienivå och spelar i division 1 nästa säsong.

 • HIFK firar ett mål
  Publicerad . Uppdaterad

  HIFK vinnare igen - fortsatt tungt för TPS

  HIFK tog sin första trepoängare på åtta matcher när man besegrade HPK med 3-2 på hemmais i Helsingfors. Lauri Taipalus avgjorde i början av den andra perioden.

 • Borgå Akilles i mörkgrön spelskjorta.
  Publicerad .

  Jumbon munsbit för Akilles

  Borgå Akilles hade inga problem med att besegra jumbon WP 35 på bortaplan med 7-3 på lördagen. Emil Fedorov gjorde tre mål för Borgålaget.

 • Gonzalo Cervera (BK-46), Anton Luuppala (Sjundeå IF) och Robin Mattsson (BK-46)
  Publicerad . Uppdaterad

  Sjundeå IF starkare i derbyt

  Derbyt mellan Sjundeå IF och BK-46 var jämnt i ungefär 50 minuter sedan kunde hemmalaget Sjundeå gå ifrån och vinna med 28-23. Bästa målskytt i matchen var Theo Westerlund med åtta mål.

 • Fatema Gholamshahi, Nooria Cheraghi och Sonila Naziri i Jakobstad.
  Publicerad . Uppdaterad

  Huvudduken hijab firas världen över8

  Den muslimska huvudduken hijab finns i många olika mönster, färger och former. Den här helgen firas den på olika håll i världen. Sonila Naziri, Fatema Gholamshahi och Nooria Cheraghi i Jakobstad säger att de bär sjal för att de tycker om den.

 • HIFK - ÅIFK 13.9.2014
  Publicerad . Uppdaterad

  Klasskillnad mellan Sparta och HIFK

  Sparta hade inget att säga till om när laget tog emot HIFK på hemmaplan i damernas FM-serie handboll på lördagen. HIFK var fullkomligt överlägset och vann med hela 34-12.