Nyligen publicerat

 • Stefan Paavola arbetar för Svenska Yle - Radio Vega Östnyland
  Publicerad .

  Stefan Paavola: En konkret insats för Borgå bb

  Det är lätt att ståp på torget och klaga eller skriva insändare och delta i demonstrationer. Jag har gjort mitt för det som egentligen krävs för att Borgå bb skall få bli kvar. Som 53-åring ska jag bli pappa! Beräknad tid tredje februari.

 • Kalle Palander är redo för VM.
  Publicerad . Uppdaterad

  Kalle Palander: Gratis inträde är en bra idé

  Yle:s expertkommentator i alpin skidåkning är ivrig inför VM som börjar på tisdag. Palander tror att amerikanerna kommer att lyckas på hemmaplan och att Andreas Romars bästa chanser att klara sig är i superkombinationen.

 • Andre Artzen och Henrik Himmelroos
  Publicerad .

  Fjortonde segern för Knights i innebandytvåan

  Raseborg Knights besegrade Tiikerit/2 i Dickursby på lördagskvällen (31.1) i herrarnas division 2 i innebandy. Nu har Knights vunnit 14 av sina 15 matcher den här säsongen.

 • EIF-spelare jublar
  Publicerad . Uppdaterad

  Vasa IFK gör Ekenäs IF sällskap i division 1

  Nu är det klart att Vasa IFK blir det lag som lyfts upp från division 2 till division 1 i fotboll. Helsingforslaget Atlantis dög inte för Bollförbundets licenskommitté.

 • ESC:s Patrik Lindström med bollen.
  Publicerad . Uppdaterad

  ESC spelade oavgjort mot seriejumbon

  Pakkalan Palloseura från Vanda tog sin första poäng i division 2 i futsal på lördagseftermiddagen (31.1) i Ekenäs bollhall. Hemmalaget Ekenäs Sport Club lyckades inte vinna över seriens slagpåse.

 • Publicerad .

  Han är världens näst snabbaste sextonåring inomhus

  Lauri Tuomilehto slog till igen på lördag – två gånger om. Den 16-åriga Borgålöparen fortsätter att prestera världstider, men tränaren Lars Fagerholm vill inte gå händelserna i förväg.

 • SIF:s Mi Weurlander skjuter
  Publicerad . Uppdaterad

  Sjundeådamerna slog BK-46 med klar marginal1

  Sjundeå IF:s handbollsdamer tog på lördagskvällen (31.1) sin fjärde seger på lika många matcher efter årsskiftet i FM-serien. BK-46 förlorade matchen i Karis bollhall med elva måls marginal.

 • Drickpaus på Vasa IFK:s träning
  Publicerad . Uppdaterad

  Jackpott för Vasa IFK

  Vasa IFK:s damer kommer att spela i fotbollsligan nästa säsong. Även herrarna tar steget upp i serienivå och spelar i division 1 nästa säsong.

 • HIFK firar ett mål
  Publicerad . Uppdaterad

  HIFK vinnare igen - fortsatt tungt för TPS

  HIFK tog sin första trepoängare på åtta matcher när man besegrade HPK med 3-2 på hemmais i Helsingfors. Lauri Taipalus avgjorde i början av den andra perioden.

 • Borgå Akilles i mörkgrön spelskjorta.
  Publicerad .

  Jumbon munsbit för Akilles

  Borgå Akilles hade inga problem med att besegra jumbon WP 35 på bortaplan med 7-3 på lördagen. Emil Fedorov gjorde tre mål för Borgålaget.

 • Gonzalo Cervera (BK-46), Anton Luuppala (Sjundeå IF) och Robin Mattsson (BK-46)
  Publicerad . Uppdaterad

  Sjundeå IF starkare i derbyt

  Derbyt mellan Sjundeå IF och BK-46 var jämnt i ungefär 50 minuter sedan kunde hemmalaget Sjundeå gå ifrån och vinna med 28-23. Bästa målskytt i matchen var Theo Westerlund med åtta mål.