Nyligen publicerat

 • Jim Härtull i VM i Falun
  Publicerad . Uppdaterad

  Härtull: Nästan som medalj

  Jim Härtull och Ilkka Herola stod för Finlands bästa placering i nordisk kombination när duon slutade fyra i lagsprinten på lördagen. Laget låg sexa efter backmomentet men i skidspåret gick det undan och man åkte upp sig två placeringar.

 • Mika Mutikainen 28.2.2015
  Publicerad . Uppdaterad

  Dags för slutspel - 44-åringen är här igen

  Mika Mutikainen som hör till den finländska bandyns stora ikoner avslutade sin karriär för två år sedan. Pensioneringen har ändå inte hindrat 44-åringen från att klä på sig HIFK-dressen då det vankas slutspel.

 • Marko Lahti, HFC
  Publicerad .

  Brakseger för HFC i futsal

  Hangölaget HFC kämpar febrilt för att behålla sin plats i herrarnas division 2 i futsal. På lördagen (28.2) tvålade HFC till seriejumbon PPS riktigt ordentligt i Dickursby i Vanda.

 • Marika Kirsilä
  Publicerad .

  Seger och förlust för HaHys innebandydamer

  Hangöklubben Hangon Hyrskyts innebandydamer spelade sin nästsista turnering i division 2 på lördagen (28.2). HaHy förlorade första matchen, men vann den andra med klara siffror i turneringen som spelades i Nurmijärvi.

 • Skidskor i skidor.
  Publicerad .

  Yngling från Österby vann FM-silver i skidning

  Sexton år gamla Emil Talsi från Österby ingick i One Way Pro Teams lag som vann silver på lördagen (28.2) i ungdomarnas FM-skidningar. Tävlingarna hålls i Keminmaa i Lappland.

 • Blues spelare jublar över guldhjälmen Kim Hirschovits mål mot Ässät, 10.2.2015.
  Publicerad . Uppdaterad

  Hirschovits poängsvit fortsätter

  Kim Hirschovits har nu gjort poäng i 18 raka matcher i ishockeyligan. Hirschovits passade fram till ett mål när Blues besegrade Sport med 2-1 på lördagen.

 • Tommi Huhtala
  Publicerad . Uppdaterad

  Jokerit tillbaka i matchen

  Jokerit besegrade på lördagen Dinamo Minsk med 4-1 och laget kvitterade därmed matchserien till 1-1. Tomi Mäki fastställde slutresultatet i tom kasse.

 • Några hundra helsingforsare hedarde minnet av Nemtsov
  Publicerad . Uppdaterad

  Ljus tändes till minnet av Nemtsov

  Några hundra personer samlades i kväll till den sorgemarsch som ordnats till minnet av den mördade ryske oppositionspolitikern Boris Nemtsov. Läs också: Tuomioja: Det var en form av avrättning

 • Anna Caldén
  Publicerad . Uppdaterad

  Anna Caldén ser inga hinder

  Anna Caldén är hemma från Munsala och bosatt i Vasa, dit hon flyttade som 16-åring. Anna har aldrig låtit sig hindras av att hon sitter i rullstol.  - Om man inte kan använda benen så får man använda det man har mellan öronen, säger Anna som alltid har många järn i elden, och en synnerligen positiv syn på livet.

 • Elin Sjölund, SIF
  Publicerad . Uppdaterad

  SIF:s segersvit bröts

  Sjundeå IF hade på lördagen chansen att säkra segern i grundserien i damernas FM-serie i handboll men HIFK ville annat och vann matchen med 34-26. Bästa målskytt i matchen var SIF:s Linda Olin.

 • Två löpare på banan
  Publicerad .

  SIF:s Saleva överlägsen mästare på 3000 meter

  Sjundeå IF:s Eero Saleva var totalt överlägsen i ungdomarnas hall-FM i Åbo på lördagen (28.2). Han vann 3000 metersloppet i H22. IF Raseborgs Vilho Loukkalahti kom trea i tävlingen.

 • Karis hälsostation
  Publicerad .

  Vårdreformen ökar skattetrycket i Västnyland

  Trots att Hangö och Raseborg fortfarande hör till dem som ekonomiskt vinner på vårdreformen betyder ändå alla statens reformer tillsammans att kommunerna måste höja sina skatter för att ha lika mycket pengar som förr att röra sig med. Också i Ingå, Lojo och Sjundeå måste skatterna höjas.

 • hifk-veiterä
  Publicerad . Uppdaterad

  HIFK utjämnade matchserien1

  Den täta semifinalserien mellan HIFK och Veiterä i bandyligan fortsätter. HIFK utjämnade på lördagen matchserien till 1-1 efter en förlängningsseger med 6-5.