Hoppa till huvudinnehåll

Jonas Portin: Det hade lika bra kunnat vara jag

"Inget kostar lika mycket som när någon sedan faktiskt dör."

Flera proffsfotbollsspelare har dött på grund av hjärtproblem under den senaste tiden. Jonas Portins hjärtfel upptäcktes i tid – och nu kräver han noggrannare läkargranskningar: ”Det är ändå liv vi pratar om”.

Fotbollsligan

Ishockey

Andra nyheter

Simon Skrabb

Skrabb om smärtan: Jag var rädd

”Det var den värsta smärtan jag någonsin upplevt.”

Simon Skrabb åkte på en ordentlig smäll mot ryggen i måndags. Nu medger han att han var skräckslagen efteråt. ”Det var den värsta smärtan jag någonsin upplevt.”

Sjukgymnasten om Skrabb: ”Kan inte gå just nu”

Klubbens sjukgymnast säger att läget inte har förbättrats.

Simon Skrabb fick morfin och fördes till sjukhus efter en otäck smäll mot ryggen i Gefles match mot AIK. Klubbens sjukgymnast Daniel Almqvist säger till Yle Sporten att läget inte har förbättrats. ”Han har väldigt ont just nu.”

Skrabb ryggskadad – bars ut på bår

Skrabb ryggskadad - bars ut på bår.

Gefles Simon Skrabb åkte på en ryggskada i hemmamatchen mot AIK och lämnade planen på bår. Han fördes till sjukhus med ambulas efter att ha fått ett knä i ryggen.

Mera nyheter

Pittsburgh forcerade fram Game 7

Tampa Bay utnyttjade inte första matchbollen.

I Stanley Cup-slutspelets östra konferens spelar man en sjunde och garanterat avgörande match mellan Tampa Bay Lightning och Pittsburgh Penguins. Tampa klarade inte av att utnyttja sin matchboll – Pittsburgh var bättre på bortais med 5-2.

På TV i helgen

EHF Final Four: Vem tar över efter Barcelona?

Yle visar semifinalerna och medaljmatcherna 28-29 maj.

Ifjol korades Barcelona till mästare i Champions League i handboll för herrar. I årets upplaga av "Final Four" i Köln är det som vanligt fyra lag om budet, och Yle visar samtliga matcher i direktsändning under veckoslutet.

Stafettkarnevalen

Ishockey-VM

Sportmagasinet

Kärleken segrar – vägen tillbaka

Tre unga löpare berättar om utbrändhet och vägen tillbaka.

Stora krav på sig själv, studier och idrott på toppnivå, den kombinationen kan vara förrädisk. Det vet 400-meterslöparna Ella Räsänen, Katri Mustola och Jonna Julin. Nu är det tunga över. Se programmet här!

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport