Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Mayweather mot McGregor – galen match på kommande?

Floyd Mayweather kan förtjäna 100 miljoner pund.

Den pensionerade superboxaren Floyd Mayweather kan vara nära att kliva tillbaka in i ringen för att möta UFC-stjärnan Conor McGregor. Mayweather skulle i så fall förtjäna otroliga summor på matchen.

Ishockey-VM

Andra nyheter

Mera nyheter

Karatefullträff: Helena Kuusisto klar för EM-final

Gör upp om guldet med hemmahoppet Anne Laure Florentin.

Det blir minst silver för Helena Kuusisto i karate-EM i Montpellier. I semifinalen besegrade hon Dragana Konjevic från Montenegro – i lördagens final ställs hon mot hemmahoppet Anne Laure Florentin.

Sport i TV och radio

Löpareliten samlas i Vörå

Yle sänder terräng-FM på söndag.

Under veckoslutet samlas en stor del av Finlands löpningselit för FM-veckoslutet i terränglöpning. Yle sänder ett nästan två timmar långt paket från Vörå på söndag.

På TV i helgen: Cocks jagar fjärde raka guldet

Kan vinna trippeln om de slår HC West i finalerna.

Cocks från Riihimäki har redan vunnit finska cupen och den baltiska ligan i handboll. Det enda som står i vägen för en sensationell trippel är HC West från Grankulla.

Sportmagasinet

Osala – den hårt arbetande mästaren

Från att nästan få sparken till dubbel mästare i KHL.

För fem år sedan höll Oskar Osala på att få sparken från KHL-laget Neftekhimik Nizhnekamsk. Försäsongen gick inte bra och början av grundserien var enligt anfallaren själv riktigt dålig. Orsaken var att Osala inte var tillräckligt snabb på skridskorna.

Silvren blev till guld

Tappara tog FM-guld efter tre raka silver.

51 år gamla Hakametsä-hallen skakade ända in i grunden när Tapparas FM-guld utlöste ett orangeblått glädjefnatt. Efter tre bittra silvermedaljer på raken blev det äntligen guld för halva Tammerfors stolthet. Se inslaget här!

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat

  • Livechatt: Finland – Vitryssland

    Yle Sporten följer med Lejonens öppningsmatch i ishockey-VM.

    Yle Sporten följer med Lejonens öppningsmatch mot Vitryssland i ishockey-VM. Det är fritt fram att delta, kommentera och ställa frågor!

  • Kanada körde över USA

    Kanada öppnade VM med att slå USA utan större problem.

    Kanada imponerade i VM-premiären mot USA. Trots att lönnlöven inte verkade köra för fullt visade de var skåpet ska stå och vann de med klara 5–1.