x3m.yle.fi

Jonna accepterade att hennes liv var slut

Hon har varit med om tre allvarliga bilolyckor.

En förarlös bil rullar ner från parkeringen. Den kör rakt på Jonna, krossar henne mot ett träd och hon faller ner till marken. Jonna är ensam och ingen ser att hon blivit påkörd. Hon tänker att här och nu tar livet slut.

Publicerad .
Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen - artist i nästan tjugo år

Sanna Nielsen leder allsång på skansen inkommande sommar

Sanna Nielsen har varit artist i största delen av sitt liv. Genombrottet kom redan som 11-åring. På söndag uppträder hon i Jakobstad och i sommar har hon äran att leda Allsång på skansen.

Publicerad .
Ella Sanoo

17-åriga Ella från Vasa fick musikproducent att häpna

Från gatumusiker till studiomusiker via ett samtal.

Artisten Ella Sanoo ville ta en bild med Andreas Carlsson men blev för betagen av kändisskapet. Istället var det han som tog initiativet och kom fram till Ella med en hyllning.

Publicerad .

Borde Anna-Karin byta stil? 1

Ny chans att presentera sig, utan ett skrattanfall.

När Anna-Karin Siegfrids skulle presentera sig för sina kolleger på X3M för sju år sedan slutade det i ett skrattanfall. Nu får hon en ny chans.

Publicerad .
Christoffer Strandberg på sommarstugan.

Årets vildaste bråk: Sommarstugebattle 4

Lyx eller vatten i ämbare? Christoffer och Simon battlar.

Värdefull lyx eller vedgrillad lax? Måndagen på X3M började direkt med ett infekterat stugbråk. Succémorgons skärgårdsälskande Christoffer Strandberg och Simon Karlsson är så mycket motpoler som två kollegor kan bli när det gäller livet på stugan.

Publicerad . Uppdaterad .
Kim Filppula och Fredric Nynäs.

Kronobykillar bakom Svenskfinlands största klipp på Youtube 13

Fem miljoner visningar ledde till mordhot.

Två killar från Kronoby bestämde sig för att klippa ihop en Slipknotvideo med den finska artisten Jean S version på Dirlanda. Åtta år senare har videon närmare fem miljoner visningar med kommentarer som ”fortfarande en av de bästa videon på Youtube".

Publicerad .