Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Freestyledrömmen

Sebastian är Finlands bästa freestyle motocrossförare.

Sebastian Westberg är Finlands bästa freestyle motocrossförare. Vi följer honom från bakgården i Finby till hans största tävling och utmaning hittills, X-fighters i Madrid. Olof Film, 2018.

"Jag lever med en som är besatt av Formel 1"

Livet med Kimi Räikkönen som tredje hjul.

När hon blev kär visste hon inte att den hon älskar i sin tur älskade någonting hon föraktar. Podcasten “I nöd och lust och Formel 1” bjuder in till köksbordssamtal mellan ett äkta par. Ett par som delar många intressen och värderingar, men där mannens passion för Formel 1 ibland tar oproportionerligt mycket plats i deras vardag. l alla fall enligt henne. Det är jag som är hon. Nu ska jag göra något så märkligt och journalistiskt förbjudet som att intervjua min egen man.

Blank

En ny norsk serie om 19-åriga Ella som tar ett mellanår i Oslo tillsammans med sin kompis Susanne och pojkvännen Mats.

Cherrie - ut ur mörkret

Cherrie är en av Sveriges största R&B-artister. Samtidigt har hon omgivits av ett mörker - hon har känt flera av dem som dödats i de senaste årens dödskjutningar.

Flickor presterar bättre än pojkar i tre av fyra ämnen i studentexamen - kolla flickornas och pojkarnas medeltal i din skola!

Flickorna presterar bättre än pojkarna i studentexamen.

Bland vårens studenter hade flickorna ett högre vitsord i totalt trettio studentprov av fyrtio. I sextio procent av gymnasierna var flickornas medeltal i de fyra obligatoriska ämnena högre än pojkarnas. Lång matematik och kemi hör till de få ämnen där pojkarna hade högre vitsord våren 2018.

X3M finns överallt

Skriv in till studion på Whatsapp: 0447800180.
Följ oss på Instagram: @ylex3mguld för den bästa underhållningen och @ylex3mfokus för samhälle, vikt & insikt.
Du hittar oss också på Facebook, Youtube och Snapchat där vi heter Yle_X3M. Per e-post når du oss på x3m.web@yle.fi.

Nyligen publicerat - X3M