Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Ny talkshow i sommar – Succékväll med Janne Grönroos har premiär i juni

Från 2021
Uppdaterad 19.05.2021 10:37.
Janne Grönroos står på en scen och pekar på en tavla där det står "Succékväll".
Bildtext Talkshowen Succékväll med Janne Grönroos har premiär på Yle Fem och Arenan den 14 juni.
Bild: Hanna Solomon

Succékväll med Janne Grönroos är ett humoristiskt och fartfyllt program med kända och intressanta gäster. Premiären är den 14 juni.

Succékväll kommer inte att vara ett traditionellt intervjuprogram. Fokus kommer att ligga på roliga historier, udda situationer och upplevelser som gästerna har varit med om. Även spontana infall av gästerna är en del av konceptet.
Gäster i programmets första avsnitt är Mark Levengood, Eva Kela och Dennis Nylund. Isac Elliot står för kvällens liveframträdande. Senare under sommaren gästas Succékväll av bland annat Christoffer Strandberg, Mimosa Willamo, Pirkko Mannola, Pandora och Kaj Kunnas.

Dennis Nylund, Eva Kela, Janne Grönroos och Mark Levengood står bredvid varandra. Bakom dem hänger en tavla med texten "Succékväll".
Bildtext Dennis Nylund, Eva Kela och Mark Levengood gästar första avsnittet av Succékväll.
Bild: Niklas Rosström


De underhållande diskussionerna varvas med roliga förinspelade inslag där vi bland annat får se Janne tävla mot elitidrottare och brandmän, dela kulinariska upplevelser med finsmakare och lura sina kända vänner.

Tävlingar och husband

Eftersom Janne älskar att utmana andra så blir det också en hel del tävlingar i programmet som till exempel "Ett ögonblick… " där deltagarnas koncentration sätts på spel på ett helt nytt sätt. Och när det är frågan om Janne Grönroos så kan vi vänta oss många spännande överraskningar som kommer att kittla skrattnerverna!
 
Husbandet är i världsklass och består av stjärnskottet Maja Mannila på keyboards och sång, kapellmästaren och basisten Anssi Växby, gitarristen Johannes Granroth och trummisen Tuukka Aitoaho. Varje avsnitt kommer även att ha ett liveframträdande med aktuella musikartister.
 

Janne Grönroos har hunnit jobba som journalist både i Finland och i Sverige. Han inledde sin karriär på Yle X3M år 2004, där han bland annat ledde kanalens populära morgonshow "Succémorgon". Under de senaste åren har Janne arbetat som programledare på SVT och Aftonbladet TV, och för tillfället är han aktuell som en av programledarna för Efter Nio på Yle Fem. Janne har också en egen podcast, “Pärkele!” och är även känd som stand up-komiker.

Programmet är inte längre tillgängligt


Succékväll med Janne Grönroos, seriestart måndag 14.6.2021 på Yle Fem och Yle Arenan. Visas även på Yle TV1 med start 15.6. Produktion: Perfect Monday Media/Niklas Rosström.