Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö

Vilket är ditt bästa återvinningsprojekt i sommar? Alla är vi nyfikna – skicka en bild till Strömsö

Från 2021
Vilket är ditt bästa återvinningsprojekt i sommar? - Spela upp på Arenan

Har du ett återvinningsprojekt på gång i sommar? Skapar du något nytt av något gammalt? Ta en bild och berätta vad du utgick ifrån och vad det blev. Skicka bilden via WhatsApp på telefonnummer: 046 657 7289 eller per e-post: stromso@yle.fi.

Det fina med att återanvända material och föremål på nya kreativa sätt är att man får en bit historia och lite patina på köpet och har man dessutom lagt ner en massa arbetstimmar på projektet kan man få till en riktigt bra känsla.

Strömsö har sysslat med återbruk av de mest varierande slag de två senaste decennierna. Ibland blev det succé - ibland blev resultatet mer udda som till exempel då Lee och Jim byggde ett staket av gamla skidor eller då Jim gjorde ett bord av en gammal cykel.

Nytt av gammalt på Strömsö

Vad grejar du med?

Du kan dela med dig av vad du har på gång just nu eller något du redan gjort - bygget eller projektet behöver varken vara stort eller pinfärskt. Vi ser fram emot att få ta del av både nya och gamla, stora och små idéer.

Vi vill ha dina bilder före den 10 augusti.

I höst publicerar vi bilderna på Strömsös webbplats och på våra sociala medier och har du tur kommer vi på besök så du får berätta mer. Vi är alla väldigt nyfikna på vad alla andra har på gång, eller hur?

Collage
Bild: Yle/Collage Susanna Ström-Wilkinson