Fyraåriga Tharnicaa föddes i Australien men landet vill skicka "hem" henne till Sri Lanka
Fyraåriga Tharnicaa har levt största delen av sitt liv i fångenskap i Australien, trots att både hon och hennes två år äldre syster Kopika föddes i landet.
Under de senaste två åren har Tharnicaas familj tvingats bo på den ökända flyktingförläggningen på Julön i Indiska oceanen.
Där har familjen varit inhyst i en liten bostad och övervakats 24 timmar i dygnet, ända tills alldeles nyligen.
När Tharnicaa plötsligt blev allvarligt sjuk fick hon, tillsammans med sin mamma, åka till fastlandet för att få sjukvård.
Hur gick det så här?
Det har snart gått ett helt decennium sedan Tharnicaas föräldrar Priya och Nades Murugappan betalade människosmugglare för att ta sig till Australien med båt.
De kände inte varandra från tidigare, men som en del av den tamilska minoriteten i Sri Lanka flydde de båda till Australien av fruktan för förföljelse efter det lankesiska inbördeskriget.
I fyra år bodde paret i Biloela, en liten by i östkustdelstaten Queensland, innan deras asylansökningar avslogs 2018.
Under den här tiden hade paret hunnit gifta sig, få två döttrar och integreras väl i det lilla bysamhället.
Resan ledde till Julön
Efter beskedet om utvisning följde tre mardrömslika år för familjen.
Utdragna juridiska förhandlingar ledde till att familjen inte deporterades direkt till Sri Lanka utan i stället tillbringade familjemedlemmarna ett år på en förläggning i Melbourne, varefter de fördes till den ökända flyktingförläggningen North West Point på Julön.
Men när den yngsta dottern Tharnicaa nyligen insjuknade i lunginflammation och blodförgiftning, fördes hon och mamman Priya till barnsjukhuset i Perth på Australiens västkust.
Efter hård yttre press på politiker fick pappan Nades och storasystern Kopika återförenas med familjen på fastlandet, där de bott på ett interneringscenter i Perth.
Lokalbefolkningen har kämpat för familjen
Under de fyra år som familjen Murugappan bodde i Biloela hann de knyta starka vänskapsband och bli en del av det lilla bysamhället med drygt 6 000 invånare.
Efter att familjen plötsligt fördes bort samlade lokalbor in pengar för att bekosta en invandringsadvokat för familjen.
Många lokalbor och vänner till familjen Murugappan har i flera år demonstrerat för att familjen ska få stanna i Australien och återvända till Biloela.
Familjens öde har väckt stor uppmärksamhet i Australien och demonstrationerna har spridit sig. I dag är familjen Murugappan känd i hela landet.
Australiens regering gav efter
Australienska myndigheter har hittills ansett att Sri Lanka inte är en farlig plats för tamiler att återvända till. Därför har familjen inte beviljats flyktingstatus.
Familjen Murugappan har hittills förlorat alla rättsprocesser och nu återstår bara ett litet hopp att familjen ska få stanna.
En rättsprocess som gäller dottern Tharnicaa pågår fortfarande. Förlorar familjen processen, är det antagligen bara regeringen som kan förhindra att familjen inte deporteras.
Efter hård demonstrationer runtom i landet har regeringen redan gett med sig lite grann, för några dagar sedan beviljade den familjen ett tillfälligt visum för tre månader.
Enligt invandringsminister Alex Hawke kan en minister ingripa för att bevilja en person visum "om det är i allmänhetens intresse att göra det".
Trycket på regeringen är hårt. Beviljar man familjen permanent uppehållstillstånd i Australien, bryter man mot landets stränga invandringspolitik.
Det här kan öppna slussarna för tusentals asylsökande tamiler, som kan komma att kräva liknande behandling.
Öppnas Pandoras ask?
Australien riskerar också att sända en mjukare signal till så kallade båtmigranter ifall familjen Murugappan beviljas permanent uppehållstillstånd.
Det här är något som australienska regeringar varit noga med att undvika sedan den stora flyktingströmmen 2012 - 2013.
Asylsökande som anländer havsvägen har sedan 2013 nekats integrering i Australien även om de visar sig vara flyktingar, för att avskräcka andra från att göra en ofta farlig resa till sjöss.
Familjen Murugappans öde kan därför bli mycket avgörande för Australiens framtida invandringspolitik om familjen, efter sin långa kamp, verkligen får stanna i landet.
Källor: ABC, The Guardian, BBC