Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Norrena & Frantz: Vad fantiserar du om? Skäms du för dina fantasier?

Från 2021
Blond kvinna håller fingret framför munnen, mörkhårig kvinna ser häpen ut
Bild: Ilmari Fabritius

Det har varit lite si som så med äventyr och spänning det senaste året, men det behövs inget coronapass för att fantisera vilt.

Och nu är Relationspodden nyfiken på vad du fantiserar om.

Har du en återkommande fantasi som du kan ta fram när vardagens känns grå? Kan du drömma dig bort?

Vad fantiserar du om? Och vem?

Händer det att du skäms för dina fantasier? Till exempel om du har heta fantasier om någon som definitivt inte är din partner, kanske rent av om någon som är extra förbjuden?

Kunde du utan problem berätta om dina fantasier för dina vänner eller din partner, eller behåller du dem helst för dig själv?

Tycker du att man kan vara mentalt otrogen, om man till exempel ofta fantiserar om någon i bekantskapskretsen men aldrig gör någonting med personen på riktigt?

Kan du styra dina fantasier, eller händer det att du hamnar mitt i en het fantasi som överrumplar till och med dig själv? "Vah? Varför tänker jag ens i de här banorna?"

Varför fantiserar du?

Är det för förstörelse eller verklighetsflykt? Eller märker du själv att dina fantasier gäller saker du kan sakna i ditt verkliga liv?

Konstiga, förbjudna, snuskiga, städade, förvirrande eller förtrollande fantasier, skriv till oss om alla varianter.

Du är alltid anonym när du skriver till Relationspodden, ditt svar kan komma att läsas upp i podden och publiceras här på svenska.yle.fi.

Vad fantiserar du om?

Diskussion om artikeln