Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö

Har Strömsö inspirerat dig till hantverk, pyssel, kockande och konst – skicka en bild eller en videosnutt och fira 20 år med oss

Ett bildcollage.
Bild: Collage, kollaasi: Marika Lytts-Råholm / Yle

Det händer då och då att en tittare skickar en bild till Strömsö på något hemmabygge eller hemmapyssel, som blev till tack vare Strömsö. Nu vill vi att du tar en bild eller en kort video på det du gjort och skickar till oss – vi fyller ju ändå 20 år!

Ifjol var, som bekant, Strömsötröjan den stora grejen. Vi fick in hundratals bilder på tröjor i alla regnbågens färger – det gick liksom som på Strömsö med den saken. Vi vet att det grejas med andra saker också och det är dem vi är ute efter nu.

Ända från starten 2002 har Strömsös ledord varit "trend och tradition". Vi har alltid tänkt på traditionen samtidigt som vi försökt hålla oss i takt med tiden och plocka in det nygamla och trendiga. Att göra nya saker på gammalt sätt eller gamla saker på nytt sätt har blivit vår grej.

Hjälp oss att fira med bilder

Har du gjort en pall, en nalle, en soppa eller kanske en tavla med inspiration från programmet, skicka då en bild till Strömsö och skriv några rader. Vi kommer att publicera så många bilder som möjligt på våra sociala medier, på vår webbplats svenska.yle.fi/strömsö och i programmet. Vi vill visa din kreativitet för hela världen!

Skicka bilden eller videohälsningen till nr: 044 423 5085 eller på e-post till stromso@yle.fi. Vi finns också på WhatsApp. Använd gärna hashtaggen #mittströmsö.

Ett collage.
Bildtext Många fina tittarbilder har vi redan fått.
Bild: Privata/yksityisiä.

På andra språk