Hoppa till huvudinnehåll

Barn

Buu-klubben
Yle Watt

En virtuell gameshow i Minecraft – låter det som en dröm? Då ska du söka jobbet som programledare!

Från 2022
huvudbild för spelet minecraft
Bildtext Har du alltid velat jobba med Minecraft? Då har du världens chans.
Bild: Mojang Ab.

Är du en gamer? Tycker du om spelet Minecraft och skulle helst sätta all din tid på att springa runt och bygga? Tycker du att du passar bra i rutan men har inte tagit steget mot att bli en streamerstjärna? I så fall har du nu snubblat över världens chans.

Under våren kommer Svenska Yles barnredaktion att utveckla en virtuell gameshow i Minecraft. Vi söker nu efter någon som kan vara med och utforma konceptet och hålla i det redaktionella arbetet och förberedelserna.

Lagkamp om Svenskfinlands bästa Minecraftspelare

I gameshowen kommer lag att tävla mot varandra inne i spelet och utföra uppgifter och challenges. Ditt jobb är att komma på vilka uppgifter det här skulle vara, ju mer fantasifullt, desto bättre. Du skulle också vara med och välja ut vilka barn som ska vara med och tävla OCH dessutom vara med och bestämma vem som egentligen är Svenskfinlands bästa Minecraftspelare.

Resultatet ska bli en serie i flera delar på Yle Arenan för målgruppen 10-15.

Vi behöver någon som har erfarenhet av spelet och insikt i hur man kan göra innehållet både spännande och tävlingsinriktat. Du ska inte heller vara rädd för att bjuda på dig själv och låta din personlighet skina.

Som sagt, det här är din chans att kalla Minecraft ditt jobb och få lön för det. En chans du inte ska missa!

Om du är intresserad och vill hjälpa oss utveckla Svenska Yles spelutbud ska du klicka på länken och söka jobbet direkt. Vi vill ha din ansökan senast 30.1

Sök jobbet genom att klicka på Länken nedan!

man tittar ut över en by i Minecraft

Sök jobbet här!!

Vi vill ha din ansökan senast 30.1 vid frågor kan du kontakta Tony Pohjolainen på 044 023 1094 eller tony.pohjolainen@yle.fi