Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Eurovisionsbubblan efterlyser studiopublik! Vill du vara med?

Från 2022
Uppdaterad 24.03.2022 10:15.
Euroviisujen logo ja vuoden 2022 Euroviisujen visuaalinen ilme.
Bild: Yle

Eurovision Song Contest närmar sig med storm(vind)steg. Att det är The Rasmus som representerar Finland i Turin har du knappast missat, men hur är det med de andra bidragen?

I Eurovisionsbubblan sammanstrålar också i år en panel för att bekanta sig med alla låtar som tävlar i årets Eurovisionen.

Programledare är Katri Norrlin och Märta Westerlund. Yles Eurovisionskommentatorer Eva Frantz och Mikko Silvennoinen är ständiga medlemmar i panelen tillsammans med inbjudna kändisgäster. I tre program kommer bidragen i årets Eurovision att diskuteras och analyseras grundligt och passionerat.

I år kommer Eurovisionsbubblan att ha en studiopublik bestående av ivriga Eurovisionsälskare. Är du en sådan? Har du ett gäng likasinnade som skulle vilja vara med? Fyll då i blanketten och motivera varför just du, ditt kompisgäng eller din familj skulle platsa som publik i bubblan! De som väljs till publik kontaktas personligen 25.3.2022.

Programmen spelas in i Böle, Helsingfors den 8 och den 9 april.

Notera att den som anmäler sig måste ha fyllt 18 år. Minderåriga måste ha en förälders tillstånd att delta i inspelningen. Barn får gärna vara med i publiken tillsammans med en förälder.

Publikanmälan till Eurovisionsbubblans inspelningar är avslutade, tack till alla som anmält sig!

Uppdaterad 24.3.2022 klockan 10.15 då anmälan stängde.