Hoppa till huvudinnehåll

Kaffe med Yle

Kaffe med Yle fortsätter – berätta hur vi bättre kan betjäna dig

Från 2022
Uppdaterad 22.03.2022 11:31.
Nuoria naisoletettuja kahvipöydän ääressä Kutsu Yle kahville -tapaamisessa. Logo ruotsiksi.
Bildtext Tidigare deltagare i Kaffe med Yle
Bild: Jenni Laine / Yle

Närmare 1200 finländare har redan bjudit in Yle på kaffe. Nu fortsätter träffarna, fyll i blanketten och bjud in oss.

Vi vill gärna höra vilken roll medier spelar i ditt liv. Vi är intresserade av dina erfarenheter och hur Yle kan betjäna dig bättre.

De mycket populära kaffeträffarna fortsätter i april. Meningen är att vi ska få mer information om hur Yle bättre kan betjäna olika slags finländare runtom i landet.

Vi åker ut och hälsar på familjer, arbetsteam, kompisgäng, hobbygrupper, studiecirklar eller andra grupper på olika håll i Finland. Oavsett om du redan är bekant med Yle eller om du använder Yles innehåll och tjänster mer sällan, kan du samla ihop ett gäng och kontakta oss. Vi vill lära känna just er.

Vi åker på besök från april till mitten av juni. Vanligtvis kommer två till fyra medarbetare från Yle på besök. Bekanta ansikten kan hälsa på men också proffs inom branscher som du ännu inte känner till: redaktörer, fotografer, programledare, grafiker, sportredaktörer, ljudplanerare, produktionskoordinatorer och många andra.

Vi besöker er inte för att göra ett nyhetsinslag utan för att lyssna på er. Och bullarna tar vi med oss.

Så här bjuder du in Yle på kaffe

Bjud in oss och berätta om din grupp i denna blankett. Gör det senast onsdagen den 20 april 2022.

Det går också bra att bjuda in oss per brev. Skicka brevet till:
Kaffe med Yle, PB 17, 00024 Rundradion

Dina uppgifter är säkra i våra händer. Vi säkerställer uppgifternas integritet och raderar dem när vi har valt de platser vi kommer att besöka.

Om vi får väldigt många inbjudningar blir vi tyvärr tvungna att välja bland dem. Vi kontaktar de grupper som vi kommer att besöka. När vi planerar besöken beaktar vi coronasituationen.

Hoppas vi träffas snart!

På andra språk