Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Janne Grönroos om att bli pappa: "Jag är superglad, men också rädd!"

Från 2022
Uppdaterad 11.04.2022 08:48.
Janne Grönroos avslöjar att han ska bli pappa - Spela upp på Arenan

Programledaren Janne Grönroos bjöd in intet ont anande vännerna Jens Berg, Dennis Nylund och Oskar Pöysti för att få råd angående en sak. Han ska bli pappa!

När Janne Grönroos fått frågan om vart karriären bär näst, har han ofta velat svara att det är föräldraskapet som han lägger högst på önskelistan. Nu är den drömmen oundvikligen på väg att gå i uppfyllelse, och han vet inte vad han ska ta sig till.

– Jag är superglad, men samtidigt också jätterädd!

Han har just avslöjat för vännerna Jens Berg, Dennis Nylund och Oskar Pöysti att han ska bli pappa. Det är något de övriga har erfarenhet av sedan tidigare och därför som Janne Grönroos bjöd in dem till en rundabordsdiskussion om att bli förälder.

Kommer inte att bli som du tänkt dig

Jens Berg har äldre barn medan Dennis Nylund och Oskar Pöysti är småbarnsföräldrar.

– Du kan förbereda dig hur mycket du vill inför föräldraskapet, men det kommer inte att bli som du tänkt dig, förvarnar Oskar Pöysti med glimten i ögat.

Dennis Nylund delar vidare ett råd han själv fått:

– Bli inte besviken om du inte får den där stora kärlekskänslan då du ser barnet för första gången. Du måste lära dig känna barnet och kärleken kommer nog med tiden.

Jens Berg uppmuntrar med att Janne Grönroos kommer långt med att utnyttja sina styrkor, så som intresset för musik och sport, humorn, värmen och allmänbildningen. Allt det där kan han anpassa för att möta barnets intressen.

– Det kommer så att skita sig, inflikar Oskar Pöysti

Janne har begett sig på en livsförändrande resa - Spela upp på Arenan