Hoppa till huvudinnehåll

Titta och lyssna

Den tvåspråkiga diskussionen ”Kahden kulttuurin välissä – Livet med två kulturer” på diskussionsfestivalen Bra sagt finns nu på Yle Arenan

Uppdaterad 01.10.2022 09:50.
Kahden kulttuurin välissä - Spela upp på Arenan

Diskussionfestivalen Bra sagt ordnas för att förbättra samtalsklimatet i vårt land. På fredag 30.9 och lördag 1.10 ordnas mer än 75 olika diskussioner i Verkatehdas i Tavastehus. Fredagens tvåspråkiga diskussionen finns nu på Yle Arenan.

Under fredag 30.9 och lördag 1.10 kan man följa med alla offentliga diskussioner på diskussionsfestivalen Bra sagt – Hyvin sanottu via Yle Arenan eller direkt på plats i Tavastehus. Festivalen ordnas för allra första gången och är ett samarbete mellan Yle, stiftelsen Dialogpaus och Tavastehus stad.

Fredagens tvåspråkiga diskussion ”Kahden kulttuurin välissä - Livet med två kulturer” leddes av Jussi-Pekka Rantanen och med i diskussionen var Strömsös programledare Nicke Aldén, strategichef Ari Evwaraye och programkoodinator Ella Turta.

Efter festivalen hittass alla de streamade diskussionerna samlade på Yle Arenan.

Bra sagt-logo på lila botten.

Källor: Heta – förbundet för personliga assistenters arbetsgivare i Finland, CMI, Dialogpausstiftelsen

Kampanjen Bra sagt

Artikeln är en del av kampanjen Bra sagt, som är Yles och Dialogpausstiftelsen gemensamma projekt för att förbättra diskussionsklimatet.

Bra sagt diskussionsfestivalen arrangeras för första gången den 30.9.-1.10.2022 i Tavastehus. Det går att följa med programmet via Yle Arenan och på Yles webbplats.

Utveckla din interaktionsförmåga genom webbsidan Apua vaikeisiin keskusteluihin