Hoppa till huvudinnehåll

Västnyland

Staden köper reklamplats av BK-46 i Karishallen

En spelare stoppas av en annan spelare.
Bildtext Den långa digitala tavlan ska löpa längs långsidan av handbollsplanen i hallen i Karis. Bilden är från en match i januari.
Bild: Patric Westerlund / Yle

Raseborgs stad inleder ett marknadsföringssamarbe med handbollsföreningen BK-46 i Karis. Raseborg kommer att marknadsföra sig digitalt i bollhallen i Karis.

BK-46 Handboll har skaffat en ny digital tavla som är 40 meter lång och en meter hög.Tavlan löper längs med hela långsidan av handbollsplanen i bollhallen i Karis.

Raseborgs stad kommer att köpa reklamplats från vårens säsong fram till slutet av säsongen 2023-2024. Det kostar staden 6 000 euro: 3 000 euro i årets budget och lika mycket i nästa års budget.

En reklamvisning räcker sju sekunder och Raseborg kommer att synas minst 25 gånger per match, lovar BK. Reklamen ska bestå av stadens logo och en slogan på både svenska och finska. Reklamen kommer också att synas då handbollsmatcher streamas eller eventuellt visas på teve.

Det är BK-46 Handboll som har tagit initiativ till samarbetet. Raseborgs stadsstyrelse godkände samarbetet på sitt senaste möte (30.1).