Hoppa till huvudinnehåll

Kultur och nöje

Eurovisionsbubblan är tillbaka – anmäl dig som publik här!

Uppdaterad 10.03.2023 11:10.
Logon för Eurovision Song Contest 2023. Hjärtan i olika färger, ovanpå en blå bakgrund.
Bild: BBC

Är du ett riktigt superfan? Ordnar du alltid de bästa Eurovisionfesterna? Brukar du tippa vem som vinner redan långt innan finalen? Eller vill du överraska din Eurovisiontokiga vän? Anmäl dig till Eurovisionsbubblans studiopublik!

Eurovision Song Contest står bakom hörnet, och Finland representeras i år av Käärijä med låten Cha Cha Cha. Experterna Eva Frantz och Mikko Silvennoinen kommer i år igen att gå igenom alla låtar som tävlar i årets Eurovision Song Contest, tillsammans med gäster. Det tvåspråkiga programmet leds även i år av Katri Norrlin och Märta Westerlund.

Vill du sitta med i publiken under inspelningarna av vårens roligaste program? Programmet spelas in i Yles studio i Böle, och i år har programmet tre avsnitt, som spelas in tisdag 11.4, torsdag 13.4 och lördag 15.4.

I de två första programmen lyssnar vi på och poängsätter vi årets eurovisionsbidrag, det tredje är en önskekonsert som sänds just innan finalen av Eurovision Song Contest. Avsnitten spelas in på eftermiddagarna.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret du hittar i den här artikeln, och motivera varför just du borde få komma till studion och vara publik under inspelningarna! Platserna är begränsade, och anmälan stänger den 10 mars 2023 klockan 9.00, och det lönar sig att vara snabb, förra året tog platserna slut redan i ett tidigt skede.

Anmälan har till Eurovisionsbubblan har stängt för i år, tack till alla som visade intresse!

Observera att den som anmäler sig måste vara över 18 år gammal. Minderåriga behöver ha vårdnadshavares tillåtelse för att delta som publik. Barn är välkomna i publiken tillsammans med en eller flera vuxna. Vi är i kontakt med de som får plats i publiken senast i mitten av mars.

Artikeln uppdaterad 6.3.2023 klockan 12.33 med information om att anmälan stänger klockan 9.00 den 10 mars 2023.

Artikeln uppdaterad 10.3.2023 klockan 11.10 med informationen om att anmälan har stängt. Samtidigt togs anmälningsformuläret bort från artikeln.