Hoppa till huvudinnehåll

Huvudstadsregionen

Alla fyra misstänkta i Rödbergsdråpet begärs häktade

Under torsdagen meddelade Helsingforspolisen att fyra personer misstänkts för ett dråp som inträffade i Rödbergen i Helsingfors i tisdags.

Nu begärs alla fyra häktade. Det handlar om två män och två kvinnor.

Helsingfors tingsrätt tar häktningsbeslut i frågan under fredagsförmiddagen.

Relaterat

Tom Packalen

Tidigare sannfinländsk riksdagsledamot säger sig ha blivit misshandlad i Helsingfors

Sannfinländarnas före detta riksdagsledamot Tom Packalén uppger att han blivit utsatt för misshandel på en krog i Helsingfors natten till söndagen.

Packalén säger till nyhetsbyrån STT att han befann sig i vip-utrymmet på krogen Teatteri då han blev slagen av en eller flera personer.

– Jag förlorade medvetandet direkt. Enligt ögonvittnen blev jag fortfarande sparkad när jag låg på marken. Själv slog jag ingen och hann inte ens inse att jag blir slagen. Det var antagligen flera personer som slog mig, enligt vad jag har hört, säger Packalén till STT.

Enligt honom kom polisen till platsen, varpå ex-riksdagsledamoten fördes till sjukhus med ambulans. Packalén fick åka hem från sjukhuset redan på söndagseftermiddagen.

Helsingforspolisen bekräftar för STT att polisen fick en anmälan om misshandel vid restaurang Teatteri på efternatten natten till söndagen, att polis var på plats och att polisanmälan gjordes.