Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Ahos mål hjälpte inte – Carolina åkte på andra raka förlusten

Buffalos små teoretiska chanser att nå slutspel lever ännu i någon dag. Laget tog två viktiga poäng på lördagskvällen då man besegrade Carolina Hurricanes med 4–3.

Tage Thompson blev matchvinnare med sitt mål drygt sex minuter in i den sista perioden.

Carolina förlorade för andra matchen i rad trots att laget ledde två gånger. I första perioden hade laget 2–1 och i andra ledde man med 3–2.

Sebastian Aho gjorde Carolinas tredje mål på passning av Teuvo Teräväinen och Jesse Puljujärvi.

Jesperi Kotkaniemi fick en passningspoäng vid Carolinas första mål medan Antti Raanta räddade 26 av 30 skott.

Sport

Fotbollsspelaren Tim Sparv.

Svårt att stoppa saudierna som putsar sitt rykte med hjälp av fotbollsstjärnor – Tim Sparv: ”Oavsett hur mycket vi ropar är det inte tillräckligt”

Saudiarabien satsar stort på golf, show-wrestling och formel 1 och nu också på fotboll. Få ser något slut på landets försök att putsa sitt skamfilade rykte med hjälp av fotbollsstjärnor.

IBU-cupen i skidskytte drog i gång i Kontiolahti – Heidi Kuuttinen näst bästa finländare

Under torsdagen drog IBU-cupen, nivån under världscupen, i gång i Kontiolahti. Och på damernas normaldistans blev det fransk seger. Jeanne Richard bommade endast ett skott och åkte i mål som segrare.

Efter henne blev det dubbelt norskt då Maren Kirkeeide och Karoline Erdal tog hand om de övriga pallplatserna.

Daria Virolainen, som gjorde comeback den här säsongen, blev bästa finländare i loppet. Hon placerade sig på 26:e plats och förlorade med knappt fem minuter till segraren.

Heidi Kuuttinen åkte i mål som näst bästa finländare på en 57:e plats. Kuuttinen bommade totalt fyra skott varav tre kom i det andra skyttet.