Hoppa till huvudinnehåll

X3M

Meningen med träningen – podden som kan få dig att svettas

Uppdaterad 25.04.2023 22:18.
Märta Westerlund och Niclas Wiitala står och posserar framför en plåtvägg. Märta håller i ett ölstop medan Niclas håller i en hantel.
Bildtext Märta Westerlund och Niclas Wiitala är aktuella i en ny träningspodd!
Bild: Märta Westerlund / Yle

Märta Westerlund är ute med en ny podd där hon och Niclas Wiitala ger dig träningstips, sällskap och inspiration.

Vissa dagar vill Märta bli ”Fittest on earth” och andra dagar vill hon flytta till Stockholm för att bara dricka öl och köra stand up. Niclas är utbildad personlig tränare, målmedveten och missar aldrig ett träningspass.

Tillsammans vill de förstå meningen med träning och dela med sig av sina insikter och träningsfilosofier.

Här kan du lyssna på det första avsnittet av Meningen med träningen:

Hur mycket tränar jag egentligen?

35:09

Podden kan ge dig det träningssällskap du kanske saknat

Podden är till för alla som på något sätt funderar på frågor kring träning, motion och hälsa. I podden kommer de att prata om sina egna erfarenheter och deras kunskap om träning.

– Eller ja, från mig kommer det säkert mest erfarenheter. Men eftersom Niclas är personlig tränare, kostrådgivare, instruktör i mindfulness och mental tränare så kommer jag dra information och kunskap ur honom, så vi alla lär oss mer, säger Märta Westerlund.

Du måste heller inte vara på någon viss nivå gällande träning för att lyssna på podden. Podden riktar sig nämligen både till den lite mer erfarna träningstypen och till den som kanske just köpt sina första löpskor.

– Jag hoppas podden ger dig inspiration till att hitta just din träningsform och att den hjälper dig att hitta glädje i rörelse och motion. Ibland kan det kännas rätt så motigt och ensamt att kämpa på med träningen, så jag hoppas att den här podden kan ge dig det sällskap du kanske saknat, säger Märta.

Mer om ämnet på Yle Arenan