Hoppa till huvudinnehåll

Familj

Buu-klubben
Yle Watt

Norrena & Frantz: För vem klär du upp dig och när känner du dig snyggast?

en vkinna står och tittar på kläder i en garderob
Bild: Copyright (C) Andrey Popov

Den som inga kläder har, han får gå med rumpan bar, heter det ju. Och det är förvisso ganska bekvämt att gå omkring med rumpan bar, i synnerhet på sommaren.

Men jo, alla bör vi ju klä på oss mellan varven. För en del är kläder en passion och ett intresse, för andra snarare ett nödvändigt ont.

Kläder är dock en viktig form av kommunikation. Plaggen vi bär säger ju mycket om vilka vi är - eller åtminstone försöker vara. Givetvis vill man se proper och proffsig ut på en arbetsintervju eller lite extra fin på en fest. Men finns det något skönare än att slafsa omkring i sina sladdrigaste leggings och tröjan med pizzafläckar?

Men vilken klädsel får dig att känna dig som snyggast?

Är det träningskläder, festblåsa, arbetsuniform eller någonting helt annat? Finns det specifika plagg i din garderob som får dig att känna dig extra självsäker?

Ifall du gillar att klä upp dig, vem är det främst du vill klä upp dig för? Är det för dig själv, för din partner eller kanske för dina vänner?

Vad tycker du är det snyggaste en partner eller potentiell sådan kan ha på sig? Går du igång på urringat, välskräddat, avskalat eller udda?

Vad skulle din drömdejt vara klädd i, ifall du gick på en dylik? Och hur skulle du själv klä dig om en charmoffensiv stod på agendan?

Relationspodden vill grotta ner sig i era klädfunderingar i nästa veckas avsnitt!

Du är alltid anonym när du skriver till Norrena & Frantz. Ditt svar kan komma att läsas upp i podden och publiceras i redigerad form här på svenska.yle.fi.

I vilka kläder känner du dig som snyggast?