Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Brittiska medier: Glen Kamara på väg till Leeds

Leeds United och Glen Kamara uppges förhandla om ett kontrakt för den 27-årige mittfältaren. Det rapporterar bland annat The Scottish Sun.

Leeds, som spelar i Englands näst högsta liga Championship, förväntas betala en övergångssumma på cirka fem miljoner euro till Kamaras nuvarande skotska klubb Rangers.

Enligt uppgifter ska kontraktet vara så gott som klart, och Kamara ska redan ha förhandlat om sina personliga villkor med Leeds.

Enligt Yorkshire Evening Post har Kamara varit ett intresseobjekt för Leeds i flera veckor.

Leeds behöver desperat förstärkning på mittfältet, särskilt efter att mittfältaren Marc Roca nyligen lånades ut till Real Betis.

Sport

HIFK hängde inte med – BK-46 tillbaka på segerspåret efter Europauttåget

Det blev uttåg mot serbiskt motstånd i helgens Europaspel. Men i den inhemska handbollsligan är BK-46 svårstoppade.

Tabellettan hade inte några större problem med att fixa med sig en trepoängare från huvudstaden på torsdagskvällen.

Ligafemman HIFK halkade efter direkt och BK ledde med 10–3 då första halvlek var halvvägs. 17–9 i paus blev under andra halvlek till 38–24 i en historia där gästerna aldrig släppte greppet.

– I andra halvlek hade vi en svagare stund, men under största delen av matchen gick det som det skulle och det syns i resultatet, kommenterade BK-lotsen Andreas Rönnberg på förbundets sajt.

– En dålig match av oss, vi fick inte igång spelet alls, sammanfattade IFK-tränaren Rostislav Grinishin.

Boston bjöd in målvaktspensionären – Tuukka Rask med på isträning

Comeback? Inte riktigt.

Boston Bruins behövde en till målvakt till torsdagens ispass då Jeremy Swayman var borta. Då ryckte klubbens tidigare stormålvakt Tuukka Rask in.

Klipp på klubbens sociala medier visade hur den 36-årige finländaren klätt på sig målvaktsutrustningen igen.

Reportern Scott McLaughlin skriver att Rask inte är aktuell för matchtruppen. Enligt TSN kallas Brandon Bussi från farmarlaget för att agera reserv till Linus Ullmark i nattens match mot Buffalo.