Hoppa till huvudinnehåll

Sport

Guanyu Zhou stannar i Alfa Romeo – är stallkamrat med Valtteri Bottas också nästa säsong

Nu är det klart: Alfa Romeo behåller samma förare också nästa formel 1-säsong.

Stallet meddelade inför den stundande tävlingshelgen i Singapore att kinesiske Guanyu Zhou kritat på för ett år till bakom ratten.

Valtteri Bottas har också kontrakt med Alfa Romeo för nästa säsong.

Alfa Romeo säger i ett pressmeddelande att Zhou visat tecken på utveckling och att hans ”metodiska approach” till motorsport underlättade deras beslut.

Den pågående säsongen har Zhou endast lyckats ta fyra VM-poäng så här långt, två färre än Bottas.

Sport

Fotbollsspelaren Tim Sparv.

Svårt att stoppa saudierna som putsar sitt rykte med hjälp av fotbollsstjärnor – Tim Sparv: ”Oavsett hur mycket vi ropar är det inte tillräckligt”

Saudiarabien satsar stort på golf, show-wrestling och formel 1 och nu också på fotboll. Få ser något slut på landets försök att putsa sitt skamfilade rykte med hjälp av fotbollsstjärnor.

IBU-cupen i skidskytte drog i gång i Kontiolahti – Heidi Kuuttinen näst bästa finländare

Under torsdagen drog IBU-cupen, nivån under världscupen, i gång i Kontiolahti. Och på damernas normaldistans blev det fransk seger. Jeanne Richard bommade endast ett skott och åkte i mål som segrare.

Efter henne blev det dubbelt norskt då Maren Kirkeeide och Karoline Erdal tog hand om de övriga pallplatserna.

Daria Virolainen, som gjorde comeback den här säsongen, blev bästa finländare i loppet. Hon placerade sig på 26:e plats och förlorade med knappt fem minuter till segraren.

Heidi Kuuttinen åkte i mål som näst bästa finländare på en 57:e plats. Kuuttinen bommade totalt fyra skott varav tre kom i det andra skyttet.