Hoppa till huvudinnehåll

Huvudstadsregionen

43–årig kvinna försvunnen i Esbo

Polisen ber allmänheten om tips om den försvunna kvinnan.

Kvinnan sågs senast i Tillisbacken i Esbo iklädd en svart jacka.

Alla observationer ska rapporteras direkt till nödnumret.

Relaterat

Ärmen på en polisuniform.

Den unga man som försvann i Korsholm tros ha hittats död

Den döda tros vara den 22-åriga Petrus Buijs som försvann natten till torsdag den 9 november. Polisen har ännu inte kunnat bekräfta identiteten.

Foto av en ung man.

Ung man försvann i Korsholm – polisen efterlyser tips

22-åriga Petrus Buijs försvann från Karkmovägen i Korsholm kring midnatt den 9 november. Nu ber polisen allmänheten om tips om försvinnandet.

Buijs är drygt 180 centimeter lång med atletisk kroppsbyggnad och har kort blont hår. Enligt polisen har han möjligen på sig en svart jacka.

Personer som har sett Bujis ombeds rapportera sina iakttagelser till nödnumret 112.

Lovisabon Heikki Teelahti har hittats avliden

Lovisabon Heikki Teelahti som försvann från sitt hem på Frankrikevägen i oktober har hittats död.

Polisen, räddningsverket och frivilliga räddningstjänsten har aktivt sökt efter den 75-årige mannen sedan han anmäldes försvunnen den 19 oktober.

Räddningsverket hittade mannen på måndag eftermiddag avliden inom sökområdet.

Polisen tackar alla som bidragit med observationer efter Teelahti.

Polisen utreder nu dödsorsaken och informerar inte längre om fallet.

Polisen fortsätter leta efter försvunnen Lovisaman med drönare och hundar

Lovisabon Heikki Teelahti är fortfarande försvunnen, trots digert sökande. Han försvann från Antby den 19.10.

Polisen och volontärer från Frivilliga räddningstjänsten har letat efter 75-åringen med både hundar och drönare, och har redan letat igenom tiotals kilometer av terräng.

Teelahti har antagligen rört sig till fots åtminstone i Antby, Köpbacka och Valkom. Dessutom har polisen fått in observationer från Fredsby, Gråberg och Tessjö.

Heikki Teelahti är 180 centimeter lång, smal och hade möjligtvis på sig svarta jeans och en skärmmössa i filt. Polisen är intresserad av alla möjliga observationer.

Lojobo försvann efter bilolycka – hittades svårt nedkyld

Polisen har hittat en försvunnen man i Lojo. Lojobon försvann efter en bilolycka och var i mycket dåligt skick då han hittades.

Det hela började då mannen körde av vägen med sin bil på tisdagskvällen (10.10). Mannen hade pratat med flera personer efter olyckan, men sedan fick hans närstående inte tag på honom.

Polisen började i onsdags (11.10) leta efter mannen då han anmäldes som försvunnen. Polisen letade i skogen nära olycksplatsen eftersom man kunde spåra mannens telefon som han tappat.

Hela sju hundpatruller deltog i letandet, de råkade just då ha en övning i närheten så det fanns därför många hundar tillgängliga, skriver polisen i ett pressmeddelande. Andra polispatruller, bland annat en från Helsingfors, deltog också i letandet efter mannen. De använde även drönare för att få syn på honom.

Polisen hittade mannen i skogen och gav första hjälpen eftersom han var svårt nedkyld. De förde mannen till en polisbil medan de väntade på ambulans.