Hoppa till huvudinnehåll

Yle Fem

"Jag är absolut frisörernas Picasso"

Från 2016
Uppdaterad 14.01.2016 08:48.
Kändisklipparna - Spela upp på Arenan

Svensk realityserie kring en frisörsalong där vi träffar tjejerna Marcella, Elisabeth, Rebecka, Dina, Olivia och deras chef Marre, en chef som är mer som en bästis.

De ser sig själva som en familj och har också de flesta ingredienser som krävs. Här finns den jobbiga storasystern som alltid står och pekar och gnäller (Elisabeth), den vackra systern som alltid står framför spegeln och skall vara perfekt (Marcella), lillasystern som aldrig vill lyssna (Rebecka), den som är lite äldre och mer förstående (Dina) och hon som aldrig är där (Olivia).

Marre själv är född i Beirut och flydde kriget med sin mamma och bror. Han började jobba som 14-åring vid sidan av skolan och klippte alltid alla sina kompisar och kände att det kanske var det han borde satsa på. Han flyttade till Stockholm och började först som antälld. Små steg i rätt riktning har tagit honom till toppen.

Alla i salongen älskar varandra, sitt arbete på frisörsalongen, sina familjer, sina kunder men också att festa. Vi får följa en resa från förorten med blöjbyten, räkningar, familjemiddagar till glamourlivet på Stureplan med mingel, makeovers och styling.

Marre har också planer på att expandera och i framtiden ha en salong som är tio gånger större. Att hitta den rätta lokalen är dock inte det lättaste. Visionerna är stora och det sätter ytterligare press på alla i salongen.

Kändisklipparna
Yle Fem tisdagar kl. 20.30, seriestart 12.1.2016
12 avsnitt

Produktion: ART89 för SVT
30 dagar på Arenan

Mer om ämnet på Yle Arenan

Diskussion om artikeln