Hoppa till huvudinnehåll

X3M

50 nyanser av kuk

Från 2016
Uppdaterad 07.07.2016 12:19.
Sex & Sånt: 50 nyanser av kuk - Spela upp på Arenan

Varför pratar så många endast om storleken på kuken när det finns så mycket annat som skiljer kukarna åt?

Sneda kukar, raka kukar, slaka kukar och knöliga kukar. Skillnaderna kan vara många, men ändå är det främst själva storleken som många är besatta av. En förklaring kan vara att många tror att en stor penis automatiskt gör att man är bra i sängen.

- Det är en absurd grej som många drar paralleller mellan, säger Suss Åhman, sakkunnig i sexualitet.

Suss fortsätter med att berätta att den lilla betydelsen som storleken faktiskt kan ha, isåfall ligger i omkretsen och inte i längden som de flesta männen verkar vara mest intresserade av. Men detta beror ju också mycket på vad man använder kuken till och med vem.

- Det finns ju skillnader i kvinnornas musar också, påminner Suss. En kvinna som fött sju barn kan ha en lite mindre tajt slida än någon som inte fött barn. Mer än enskilda storlekar så handlar det ju om hur man passar ihop med den andra partens könsorgan.

Ståndet förtrollar och förbryllar

Något annat som sysselsätter mångas tankeverksamhet är ståndet. Ibland får man stånd när man minst av allt vill det, och ibland när man inte önskar sig något annat än en hård stående kuk så ligger den som en blöt handske i byxan och samarbetar inte alls. Detta är något man borde prata med barn och unga om mycket mera, anser Suss.

-Om man pratar mer om detta så kanske fler är medvetna om att kroppen inte alltid gör som man vill, och då kan man undvika större dramatik då det händer.

Förutom att diskutera penisstorlekar så tittar Sex & Sånt den här gången på bilder av olika penisar och reder ut vilka delar av mannens könsorgan som nu egentligen finns och var.