Hoppa till huvudinnehåll

X3M

UMK 2016 fortsätter

Från 2016
Uppdaterad 13.02.2016 15:42.
Uuden Musiikin Kilpailu.

Den andra deltävlingen i UMK drar igång på lördag. Sex nya artister att tävla i en fantastisk direktsändning. Du som tittare får rösta på vem som kommer att gå vidare till finalen. Missa inte festen!

Eini, Stella Christine och Saara Aalto blev finalisterna från första deltävlingen. Showen var full med överraskningar. Förhandsfavoriten Pää-Äijät gick inte vidare till finalen trots deras galna uppträdande.

Nu är det dags för den andra deltävlingen som sänds live den 13 februari. Sex nya artister kommer att ta scenen med storm. Är du redo?

Sändningen börjar klockan 21.00 på Yle TV2. Från varje deltävling kommer tre artister att gå vidare till finalen som sänds live den 27 februari. Det är du som bestämmer vem som kommer att gå vidare och du kan rösta genom att skicka sms, ringa eller rösta på nätet. En röst kostar en euro.

Pengarna från omröstningen kommer att doneras till de nio organisationer som samarbetar med Näsdagen för att hjälpa barn i nöd utomlands.

Följande sex artister kommer att uppträda på lördag. Har du redan hittat din favorit?

Annica & Kimmo - Good Enough

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // ANNICA MILÁN & KIMMO BLOM: "Good Enough" - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Attention 2 - Ready For The Show

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // ATTENTION 2: “Ready For The Show” - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Cristal Snow - Love Is Blind

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // CRISTAL SNOW: “Love Is Blind” - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Mikael Saari - On It Goes

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // MIKAEL SAARI: “On It Goes” - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Rafaela Truda - Rise Up

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // RAFAELA TRUDA: "Rise Up" - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Ylona - Blazing Fire

Programmet är inte längre tillgängligt
Uuden Musiikin Kilpailu: UMK16 // YLONA: "Blazing Fire" - Spela upp på Arenan (Programmet är inte längre tillgängligt)

Diskussion om artikeln